13 maj 2009

Stiffen - samt lite annat

Nu vill jag se en riktigt TUNG värvning till Västerås!

***

Uppdaterad: 090514 (17:02)
Enligt aftonbladet är Hävelid "klar" för LHC! Vad grundar man då detta på? Ett uttalande av nämde spelare? Nej, det bygger på ett antagande. Häng med nu! Peter Popovic i SSK säger att de inte lyckades värva Hävelid därför tror Peter att Hävelid går till LHC för han är kompis(!) med Johan Hemlin! Öh! Jaha! Chansen att han väljer AIK tycks i alla fall betydligt mindre nu! Enligt Johans Blogg tror man det kommer offentliggöras senare ikväll!

Mera:
- Backen Niclas Hävelid är klar för Linköpings Hockey Club - precis som LHCfans.se tidigare avslöjat. Kontraktet ska, enligt källor, gälla under två säsonger och ett pressmeddelande väntas komma under kvällen. [läs mer]Uppdaterad: 090514 (12:00)
Tydligen är Öset klar! Eller?

Senaste nytt!
Fick för en stund sedan ännu en "hint" i ärendet Hävelid! Enligt detta "sitter han och funderar på ett kontraktsförslag"! Att detta kontrakt gäller med AIK verkar troligt men nu skall han bestämma sig - snart. Bra! Då blir det snart slut på spekulationerna! För övrigt kan man läsa mer här som styrker eller vad det gör - hela affären!
***


- Stefan Holmgren fick ett kontraktsförslag från den franska toppklubben Epinal. Men den förre VIK-forwarden nobbade anbudet... [läs mer]

Är lite kluven till klubbens avståndstagande av kämpen Stefan Holmgren. Efter en räcka med säsonger i klubben, med ömsom vin ömsom vatten, står han nu utan kontrakt. Vet inte hur andra tänker, men, kan inte klubben föra en konstruktiv dialog med karln! Ge besked! Men å andra sidan kanske man vill vänta in i det sista. Får man inte tag i spelare på marknaden, för rätt pengar, kanske man bjuder Stiffen armbågen! Då duger han - igen - och blir säkert billig och bra!


Så vems marknad är det egentligen? Spelarnas eller klubbarnas! Tror klubbarna sitter med trumf på hand. Alla vet att det inte finns lika mycket guld i kassakistorna vilket medför lägre ersättningskrav från agenter och spelare.
- Hade en märklig dröm inatt! Malmö slog ihop sina påsar med dansk förening och bildade Kopenhagens Hawks! Syftet givetvis att locka publik och sponsorer över sundet! Tuborg gick in som huvudsponsor och laget spelade i gröna (!) dräkter toppat av en hjälm i form av en - kapsyl! Skål!


- Börjar undra hur det blir med Hävelid nu. Dags att han kommer ut ur garderoben och ger besked till väntade supportrar från AIK/LHC/SSK! Var det bara en "blåsning" eller fanns det substans i ryktet? Den som vet räcker upp en hand - tack!


- Leksand ryktas, självklart, vilja värva Nordström! Säg den spelare de inte vill värva! Supportrar vill ha mer. Lundström lyder, blundar, och handlar medan "Strumpan" suckar - högt!


- Varför vill ingen ha Mario Kempe som lirat i Mora! Han hade ruskigt flyt mot oss (många mål) och jag ser gärna att han fortsättningsvis spelar i en liga - långt bort! En lirare som heter som ett tv-spel skall självklart spela i - Japan!


- Nu vill jag att det kommer i dagen att Valdix skrivit på för oss! Vad är det att hemligahålla? För visst är det så - eller?


- Skall faen åka inlines när det regnar! Vet ni hur hal asfalten blir efter en regnskur? Man kan lugnt säga att det finns uppenbar risk för rejäl buklandning under sådana förhållanden! Hjälm på!


- Tror fortfarande att Bofors kommer överraska oss alla kommande säsong! Kanonerna kommer mullra som en jäst komage! Ta skydd!


- Länge sedan nu som den gode Mikael Fahlander gjorde ett utspel! Har han gått och blivit ödmjuk genom avancemanget till allsvenskan? Ödmjukhet är en kostym som inte klär denne man! Han skall vara iklädd sarkasmen och drypa av ironi! Då är han som bäst! Kom igen nu - HATA HATA HATA VÄSTERÅS!

- Varför är det så många som röstar på Västerås - AIK som den hetaste matchen? Jag säger bara en sak: - Krossa Kexen! Tjalalallalla!
2 kommentarer:

 1. SIGGILVM - LIXANDENSE - MCMXIX13 maj 2009 20:18

  Haha! Underbar dröm!

  Fast de borde ju byta namn till Tuborg Elephants eller Öresund Perikleses. För övrigt skulle det inte vara första gången en ölproducent ger namn åt ett lag:

  http://www.belfastgiants.com/

  SvaraRadera
 2. Haha, trevliga kommentarer :) Speciellt med den om Stiffen, jag vill nog har kvar honom ändå..
  Valdix tror jag redan har skrivet på för oss..

  SvaraRadera