19 maj 2009

En Valdix + En Johansson!


Är det julafton - nu?Andreas Valdix
Härligt härligt! Ännu en spelare in i truppen. En spännande sort dessutom. Som vanligt när en spelare byter klubb får denne med sig någon form av CV. I dagens VLT kan man läsa hur hans förre tränare tycker om denne pojk! Låter lite spännande. Samtidigt hörs från annat håll, Malmö, att "han inte var tillräckligt bra" för deras "fina" klubb. Och så kan det vara. Kanske han inte hade just den CV som Malmö sökte. Frågan är nu om det är ett riktigt "Gurkeämne" som ansluter till truppen.

Bloggen skall försöka hitta lite olika saker om denne yngling. Som vanligt kan vem som helst få fram statistik, men , här skall grävas fram lite annat spännande:)


-Men se på tusan! Knappt han jag börja skriva detta inlägg innan nästa nyhet blommade ut på VIK.se! Ännu en spelare signar med klubben
!


Jonas Johansson
Nu är det klart att VIK Hockey värvar den 25-årige forwarden Jonas Johansson från elitserielaget HV71!
- Johansson är en energispelare med bra storlek. Han har även ett ruskigt bra skott, berättar VIK´s tränare Lars Ivarsson!Vad säger man! Stort av klubben att knyta till sig två spelare med bra potential utan att något läckt ut! Hur har de burit sig åt! Plötsligt måste man sätta sig ned och göra en ny utvärdering av lagets status. Nu känns det på något vis bättre - igen!


Bloggen tycker:(21:14)
- Det börjar likna kärlek - banne mig! För en stund sedan fanns ett visst missmod inför kommande säsong. En dunkel föraning om sargat spel i frånvaron av fart och finess. Allt i efterdyningarna av flyktade poänggörare som Pär Arlbrandt och Niklas Olausson. Nu börjar missmodet sakta bytas mot - mod, dunklet skingras för - ljuset, för nu anar man en grund till något bra!


Än är det för tidigt att vinka faran över! Ännu vill man se ett riktigt riktigt bra namn in i truppen. Det kan vara en back, en center eller en gedigen målvakt. Först då kan vi sätta oss ned och börja spekulera över våra framtida möjligheter. Vi har lagt grunden och rest väggarna till det nya lagbygget. Nu fattas bara taket! Det som försluter, fogar samman och ger bygget stadga.

Med de senaste värvningarna anser jag att Västerås flyttar upp något pinnhål i ranking inför säsongen 09/10. Vi lämnar ett gäng med lag som Mora, Bofors, Almtuna, Troja, Örebro, Björklöven bakom oss och ligger i slagläge strax efter AIK, Leksand och Malmö! Vi är inte mycket bättre än lagen bakom oss, men, inte heller mycket sämre än de framför!

Sticker ut hakan och säger att det ser inte alls dumt ut - inte dumt alls!Uppdaterad:(23:45)
Så där lagom i skymundan rekryterar Almtuna en målis som backup till Gusten!
-Förra säsongen spelade han för Arlanda Wings i division 1D, där han hade seriens bästa räddningsprocent med 94,6% på 14 matcher!

Låter inte som det bästa CV-et men kan vara ett litet klipp! Tror inte man skjuter så mycket hårdare i AS:)


Bloggen summerar dagen:
En kulig dag för en gurka! Det som glädjer mest, förutom nyförvärv. är att omröstningen går bloggens väg! Nu börjar allt fler inse att Västerås - Örebro blir de stora drabbningarna denna säsong! Skall vi gissa "lapp på lucka"! AIK mot Leksand - släng er i väggen!

- Hörde jag någon Boforsare "pipa" i dikesrenen?
För övrigt tjötar jag vidare här om Västerås Elakaste spelare genom tiderna!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar