22 maj 2009

Örebro håller sig flytande - med en kanadensare!


Kandensare!
Minst sagt spännande vad som kommer att dyka upp i Örebro kommande dagar. Enligt ordförande Mikael Fahlander är man muntligen överrens om en spelare från Kanada. Det fattas bara "detaljer" innan saken är biff. Då Fahlander befinner sig i Spanien på semester och den aktuelle spelaren på fisketur ute i vildmarken kan man tänka sig att det inte är helt lätt att knyta ihop förhandlingen! Trots mobiler och sateliter och annan teknik!

Dessutom påstår samma man att han nyligen fått "påhugg" av en ny bra spelare som kan komma att värvas! Tydligen är det inte bara munväder på den mannen!


Hata - hata - hata - Örebro!


Bloggen noterar #1:
- att förfärande många besökare anser att vi behöver en bra powerplay-back då vi egentligen behöver en bra backup till Johan Thalberg i målet - om bloggen får bestämma;)

Bloggen noterar #2:
- att Ola Svanberg, mannen som gett indianpassningen ett nytt ansikte, fått kontrakt för ännu en säsong! Bra, bra tycker bloggen och klappar förtjust i händerna! Sanningen är att under seriespelet , fram till kvalserien, var denne Svanberg helt ok. Det var i kvalserien som det gick på tok! Bloggen, storsint som alltid, inser att med tiden kommer denna yngling växa till sig och bli en riktig tillgång för laget!


Elaka spelaren temat hittar du här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar