11 maj 2009

En Forsberg till Gurkstaden!


Tobias Forsberg
(Visst klär han i gul-svart!)
Bilden är självklart manipulerad!

****
Välkommen till Gurkstaden unge man!

Då denna värvning fortfarande är "rykande färsk" har inte Bloggen hunnit med att rota reda på fakta om Tobias. Men haver tålamod. Det blir till att dammsuga nätet efter nyttigheter:)

Snabbfakta:

-En hårt arbetande forward med mycket vass skridskoåkning och en uppoffrande spelstil. Forecheckar föredömligt och har även hyfsad puckhantering och viss näsa för målet. En lagspelare som kan användas i många matchsituationer och som inte viker ned sig. [källa]

----

Födelsedatum: 1988-04-05
Längd: 184 cm
Vikt: 79 kg
Moderklubb:Modo

----

- Björklöven gick kanske inte miste om - men har nu om det var aktuellt - valt att spela med Västerås nästa säsong. Synd då Lill-Foppa var en riktigt sevärd lirare med mycket klös i skridskoåkningen.... (Västerbottens Folkblad)

Äldre notiser:
- Fjolårets JVM-stjärna Tobias Forsberg, 20, har haft det svårt att finna nåd hos Harri Rindell i Modo i vinter och i med Peter Forsbergs intåg i klubben, blir det nu ett logiskt klubbyte för namnen. Forwarden kommer nu att återförenas med storebror Johan Forsberg, 23, i Björklöven för resten av säsongen...[läs mer]

- Tobias Forsberg fick en tuff upptakt på årets ishockeysäsong. Hans båda axlar gick ur led och han tvingades till operationer för att få ordning på dem. Men om säsongen började i moll så kan inledning på det nya året bli desto roligare....(Norrbottenskuriren)


Senaste nytt: (avdelningen klockrent)
- Gurkburksredaktionen kontaktade Modos SvenskaFans-redaktion angående vilken typ av spelare VIK värvat ... [läs mer]


1 kommentar:

  1. Tobias kommer säkert göra en del nytta hos er men han blir aldrig en stjärna!

    SvaraRadera