9 maj 2009

Listan numro #1


Bloggens lista angående onödiga poängtapp!


Onödigt poängtapp #1
Västerås – Sundsvall 5 - 4 e.f
Ledning med 4-2 inför tredje perioden. Alla väntar på att hemmalaget skall sätta spiken och dra ifrån ett segt Sundsvall. Vad händer? Två lösa skott från blå singlar in och plötsligt står det 4 – 4! Matchen vinns i förlängningen! Grymt!

----

Onödigt poängtapp #2
Västerås – Oskarshamn 1 - 2
En otroligt seg historia där Västerås tar ledningen men efter en remarkabel mental genomklappning tappar matchen. Viktor Ekbom, i Oskarshamn, utnyttjar ett passivt hemmaförsvar och pangar in 1-2 med ett slagskott i nättaket.. Pust!

----

Onödigt poängtapp #3
Sundsvall – Västerås
4 - 3
Inför sista perioden har laget 3 – 0 och behöver ”bara” stänga matchen! Hur det gick! Sundsvall lyckas vända till seger med 4 – 3! Ridå!
----

Onödigt poängtapp #4
Västerås – Borås 2 – 3 e.f
En ganska småtrevlig match där Västerås lyckas missa det mesta. Inget fungerar. Men genom några powerplay får man kontakt och kan kvittera till 3- 3. Matchen går till förlängning. En märklig coachning av tränarna gör att ”fel” spelare är på isen och Borås kan sno bonuspoängen! Uff!

----

Onödigt poängtapp #5
Mora - Västerås 6 – 5 e.f
Västerås är inte med i två perioder. Mora går fram till 4 – 1! Då, i sista perioden, vaknar laget och går ifatt och förbi till 5 – 4! En usel resning framför eget mål ger kvittering till Mora och matchen går till förlängning. I slutfasen, av förlängningen, får Västerås en straff som man bränner! I den efterföljande straffläggningen vinner Mora extrapoängen! Surt sa räven!


***5 kommentarer:

 1. Tycker nog hemmamatchen mot nämnda Mora var mer onödig. Vi släppte in mål i periodslut och -början, och Mora var fan inte bra...

  SvaraRadera
 2. - Den var också sur! Men i bortamatchen vände vi! Hade ett visst grepp. En slarvig rensning efter målvaktsretur gav 5 - 5 till Mora! Sedan missade vi en straff i förlängningen och sedan alla i straffslagningen:)

  SvaraRadera
 3. Nr 3 måste vara den klart onödigaste förlusten!

  SvaraRadera
 4. Håller med om att förlust nummer tre var otroligt dålig. Det var under en period då laget tappade ledningar hela tiden:(

  SvaraRadera