27 maj 2009

Ibland kommer det troll på besök!

Ett troll i burken!

Denna dag var en ganska vanlig dag. En i raden av dagar kan man lugnt påstå. Alla dagar har sitt värde. De fyller en funktion på något sätt! Hände det då något speciellt relaterat till vårt kära lag? Inte då.

Hände det inget alls någonstans - i hela världen? Jo, det gjorde det! I en liten by på landet landade en Kollar. Det var "Strumpan" som tog med sig en tung pjäs från den stora stadens brus till den lilla pittoreska byns lugn och ro. Det kommer säker bli bra - på något sätt.

Vad mer hände? Jo, Gurburken fick besök av ett "troll" idag. En personlighet från en konkurerande klubb som var i behov av en stunds uppmärksamhet. Det är bra tycker jag. Att det kommer in några troll då och då. Då tvingas den samlade gurkarmen till enad front och gemensam attack. Trollet måste schasas ut ur vår burk. Det gjordes också. Alla gurkor stämde upp till kamp och trollet fick se sig besegrat. Tycker bloggen i alla fall som tilldömer en klar hemmaseger i den sakliga argumentationens ädla och svåra konst!

Gurkburken - Trollet 11 - 0 Typ!


1 kommentar: