26 maj 2009

Intervjuer - Oss Gurkor emellan!

(Oss Gurkor emellan)


Under kvällen, på Gurkburken, ställdes frågan om denna blogg kunde tänka sig att bli mer "seriös"! Eller, hm, kanske inte så direkt! Frågan var nog mer om det kunde tänkas komma någon form av intervju av tex spelare i laget! Tanken är inte alls dum men bloggen känner sig inte redo för ett sådant steg. Inte just nu i alla fall. Men en annan tanke slog rot i istället. Varför inte prata med några av alla de skribenter som huserar på vårt härliga forum! Vilka är de - egentligen. Vad är det som gör dem så passionerade och hänförda av vårt gul-svarta lag.

Personligen anser jag det finns ett visst allmänintresse i detta. Lite roligt att synliggöra dessa "mystiska" skribenter som på olika sätt bidrar till att skapa intresse kring vårt lag. Vem vet? Kanske det dyker upp ett "samtal" i en blogg nära er inom kort:)


Den som är intresserad att utsätta sig för detta får gärna kontakta bloggen på något sätt!

Inser att det måste filas på lite frågeställningar då - ja! Hm!
****

"- Om du tror allting som du läser, då är det bättre att inte läsa"
Japansk ordspråk!


Uppdaterad: (16:20)
Den första "gurkan" har anmält sig till inläggning i bloggarkivet! Bloggen tackar för modet denne supporter uppvisar då han inte har en aning om vilka frågeställningar han/hon kommer ställas inför! Men hedervärt att någon törs - vara först:)

***Inga kommentarer:

Skicka en kommentar