16 maj 2009

Mannen som sprang .....

.......från Ödeshög!Vem har sagt att livet är rättvist, enkelt, eller lätt att förstå sig på. När jag var liten grabb fick jag ofta höra av mina föräldrar att "man skulle vara tacksam över att vara frisk"! Ett märkligt argument för en gosse på 7 till 8 år! Med tiden har man dock insett vikten av detta enkla, att få vara frisk! Ibland - tar vi det så givet - att vara friska!

Kanske just därför det känns som ett rån, ett klubbslag, en rejäl pungspark då vi inser att vi faktiskt kan bli - sjuka! Tänker just nu på Klas Ingesson. Den gamle mittfältaren som sprungit så många mil på den gröna mattan. Jagandes en undflyende - boll. Alltid lika envis. Stundtals fick man intryck av att Klas hade dubbel uppsättning lungor och därmed en syreupptagningsförmåga som en halv kommun!

Men nu springer inte Klas och jagar boll längre. Nu jagas det undflyende - livet! Leukemi är betydligt värre att bekämpa än leriga fotbollsplaner och arga motståndarbackar! Kämpa på Klas Ingesson!

- Inser att det faktiskt finns saker som är större och viktigare i livet - än att gå upp i ES!

****
Uppdaterad: 16:46
För övrigt är jag lite överraskad att inte fler anser Västerås - Örebro som den självklara "hetaste" matchserien till säsongen 09/10! Hm! Och vem i hela friden anser att möten med Bofors är "heta" :) Ja ja, allt får säker sin förklaring, med tiden! Säger bara: Hata hata hata - Örebro:)
***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar