22 september 2013

Tipstävlingen #4

Kan det gå sämre än sist - tveksamt!
Nu börjar det brännas under fötterna på undertecknad. Tippandet går inte som det var tänkt. Såg fram mot en lättsamt, trivsam, och framförallt enkel resa mot en förkrossande seger mot pojkarna på VIK Fan Central. Men se, så blir det inte, tydligen. Misstänker att de har någon form av ockult stöd bakom kulisserna. Men det får inte mig att hänga läpp. Inte då. Upp i ringarna, upp i sadeln, på det igen bara. Snart kommer utdelningen...

Karlskrona -MIF 3-5 Slutade: 5-1
- Nu kommer första förlusten. Malmö stärkta efter segern mot Rögle.
Tips: 2
Rätt tips: 1

Rögle - IKO 5-2 Slutade: 6-2
- Rögle visade gott gry i matchen mot Malmö men hade dålig utdelning. Deras sistaperiod imponerade. Bra fart, bra spel, men onödiga utvisningar ställde till det när de jagade kvittering. IKO förlorade senast med 2-7 borta mot DIF. Är helt under isen just nu.
Tips: 1
Rätt tips: 1

Asplöven - Västerås 2 - 4  Slutade: 0-3
- Här tippar jag med hjärtat. Otroligt svår match mot svänggänget Asplöven. De kan vinna mot alla, de kan även förlora mot alla. Dagsformen helt avgörande. Tror dock vi fixar detta men hissar varningsflagg!
Tips: 2
Rätt tips: 2

Almtuna- Djurgården 2 - 6 Slutade: 3-2 (Sudd)
- Finns inte på kartan att Almtuna ska kunna rubba DIF. Almtuna ser ut att få en lika jobbig start denna säsong som den förra. Slitsamt mentalt. De hade Björklöven på vagnen senast. Ledde med 2-1 men tappade till förlängning där Löven kunde vinna. 
Tips: 2
Rätt tips: X


Björklöven-Mora 4-2 Slutade: 3-6
- Hugget som stucket. Löven är stabila. Mora är, som vanligt, oberäkneliga. Varannandagslag, typ. När det går, då går det, men när det inte går, då går det åt pipan. Förlitar mig på Lövens jämnhet. Den tar ut sin rätt här.
Tips: 1
Rätt tips: 2

Bofors-Timrå 5-2 Slutade: 2-0
- Ska vi våga oss på en tvåa här? Nej, det ska vi inte. Fegspelet fortsätter. Kan aldrig tänka mig att Timrås unga garde kan stå emot BIK Karlskogas fulspel i Nobelhallen. 
Tips: 1
Rätt tips: 1

Troja- SSK 3-3  Slutade: 3-0
- Här spikar jag omgångens kryss. Enligt vissa källor har Troja lätt för SSK. Fan tro´t men då får man gå på det. Har inget annat att gå på, typ!
Tips: X
Rätt tips: 1

----

Antal rätt GurkOlle: 3|1|0|3 Total: 7
Antal rätt Centralen: 3|3|4|3 Total: 13

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar