8 september 2013

Svenska fans - och att göra fel.

Med betoning på FAN! 

Idag bestämde jag mig för ett återtåg på Svenska Fans. Har inte varit aktiv där sedan ganska lång tid tillbaka. Upptäckte dock att det var något som jag saknade. Att gå in på olika forum och vara lite "eljest". Så idag loggade jag in för att bli medlem på svenska fans igen. Hur gick det då? Det gick inte alls! Jag lyckades bli "nickspärrad" omgående! Hur kunde jag bli det då? Ja, det undrar jag också.

Ungefär så här gick det till:
- Loggar in på Svenska Fans
- Börjar fylla i mina användaruppgifter
- Väljer lagtillhörighet
..och det är nu det krånglar till sig. Via en "scrollista" kan man söka efter sitt lag. Det gjorde jag. Men då jag inte var helt fokuserad lyckades jag med konststycket att klicka på "Värmdö" istället för "Västerås".

- Därefter skulle man klicka på "spara". 
.. när jag nu skulle klicka på "spara" fanns ingen "bild" som visade att jag faktiskt valt fel tröja! Alltså sparade jag. Klart!

Nu var jag åter fullvärdig medlem av Svenska Fans. Loggar därefter glatt in på Gurkburken och tänker skriva ett brinnande inlägg om kommande säsong. Vad får jag se? Helt fel lagtröja vid mitt namn! Vad gör man då? Jo, man loggar genast in på sitt konto och ställer saken tillrätta. Så, nu hade jag rätt lagtröja! Phui! Hoppas ingen märkte något, tänker jag oroligt. Minst sagt pinsamt.

Loggar in på Gurkburken igen och läser: CROSS DU ÄR NICKSPÄRRAD PÅ DETTA FORUM

Jo, tjena! Detta gick ju bra....

Det var då som jag gick lite "bananas". Vad är det för, ursäkta svenskan, JÄVLA system som inte tillåter att man gör fel? Att vi alla gör fel, tolkar fel, slarvar, är allom bekant. Det är mänskligt. Men att det inte finns en mer förlåtande inställning till att man råkar välja fel lagtröja är för mig obegripligt. Kanske finns det någon, någonstans, som vet och kan förklara denna ordning.

Nu kommer jag antagligen vara misstänkliggjord för all framtid. Någonstans på Svenska Fans finns jag nu registrerad i en dolsk databas under rubriken "svartfot" eller "quisling".

Krossa Timrå!


I nästa inlägg kommer jag att ranka alla lagen i årets seriespel. Kan Aftonbladet så kan jag. Hur jag kommer ranka, vilka kriterier som kommer att gälla, är ännu inte fastställt. Det enda säkra är att VIK Västerås HK kommer återfinnas i toppen, allra högst upp, som sig bör....


1 kommentar:

  1. Känner för dig, hände samma sak när jag skulle (äntligen) registrera mig på bajen forum och så stöttar jag på detta va fan tänker man. Hoppas det löste sig för din del.

    SvaraRadera