12 januari 2011

Västerås - Rögle

Tack för senast, kan man börja med att skriva! Ett tack riktat till kollektivet Gulsvart som kämpade  till sig tre oerhört värdefulla poäng mot Leksand. Nu, i efterhand, kan man kosta på sig att säga både det ena och det andra. Man kan till exempel passa på att platta till alla Leksandsfans. Man skulle kunna håna lite, visa fingret, peka på deras uppenbara tillkortakommanden, etc. Men till det är jag alldeles för ödmjuk. Eller rättare sagt: Man vet att surt kommer efter - typ. Sticker man ut hakan så åker man säkerligen på en käftsmäll i form av en ny neslig förlust.

Därför tänker jag lämnade Leksandsmatchen därhän och istället påbörja det vanliga lidandet inför match som det anstår en sann supporter.  För så är det. Gamla segrar ger inga nya poäng. Gjort är gjort. Nu väntar nästa prövning. Nu i form av Rögle. Man kan få rysningar, obehagliga vibbar, för mindre. Rögle, detta märkliga lag, som vi haft så otroligt svårt för, de senaste säsongerna. Trots att Rögle är kraftigt försvagat till denna säsong har vi likafullt oerhört svårt att betvinga dem. Deras spel tycks inte passa oss. Eller är det kanske deras klubbfärger som spökar. Grönt, vitt och svart. Lite Tingsryds-varning över det hela. Är där skon klämmer?


Nåväl. Håller just nu på att avveckla en lång intressant arbetsdag och ser fram mot att åter få beträda Södra ståplats. Inte tror jag på seger denna gång heller. Det går säkert åt pipsvängen. Av den anledningen har jag redan nu börjat fila på lämpliga ursäkter...

Till sist:
Flax-laget FlaxTuna förnekar sig inte. Nu senast lyckades de kvittera mot Växjö när det återstod tre(3) sekunder av sista perioden(!) och dessutom vinna på straffar! Det är inte klokt! När ska turen vända för Bobo´s mannar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar