26 januari 2011

Att hitta ett guldkorn..


En sportchef måste granska noga för att hitta ett fynd...


Det surras lite på stadens gator. Hoppfulla supportrar trängtar och längtar efter en sen julklapp. Kommer sportchefen infria mångas förhoppningar om förstärkning av laget? Tror inte det, tror inte det, tror kanske det. För så är det. Ingen vet. Tror inte ens vårt sportchef vet. Eller tränarna. Eller Guds Fader han som är i himlen. Kan tänka mig att det dräller av agenter i korridorerna runt sportchefer i hela landet. Agenter som med lena uttalanden försöker sälja in sina argument, och spelare, till hugade spekulanter. De sitter troligen på en hel drös med spelare som är i behov av miljöombyte. Här gäller därför att hålla sig framme vid köttgrytorna med sina lockvaror. 

Kan inte vara lätt att som sportchef gallra bland alla varor som dukas upp av penningkåta(!) agenter. Självklart uppfyller varje spelarobjekt alla de kriterier som sportchefen kan tänkas kräva. Spelaren X är givetvis en hyvens kille som kan göra mål, backchecka, spela i boxplay, skjuta som en häst sparkar,  styra powerplay, samt är extremt snabb på grillorna och, som ren bonus, berättar han gärna roliga historier i omklädningsrummet på fem olika språk! Dessutom gör han inga anspråk på eget boende då han gärna sover i omklädningsrummet och där intar en egen specialdiet i form av burkar med krylliskt text. 

Jag är kort sagt lite skeptiskt till dessa "sistaminutenvärvningar" som många klubbar roar sig med. Det ska kort sagt till en jädra röta att hitta en spelare som kan gå in i ett lag under återstående matcher i grundserien och där lyckas med det ingen annan gjort på 38 omgångar! Det vill säga - mål - typ! För det är det som vi behöver. Inget annat. Om, jag säger OM, vår sportchef skulle lyckas hitta en sådan spelare så får man nog sätta bragdstämpel på en sådan bedrift!

För övrigt är det vår tur att vinna mot Mora nu - banne mig!



1 kommentar:

  1. Hahaha!!!

    "Spelaren X är givetvis en hyvens kille som kan göra mål, backchecka, spela i boxplay, skjuta som en häst sparkar, styra powerplay, samt är extremt snabb på grillorna och, som ren bonus, berättar han gärna roliga historier i omklädningsrummet på fem olika språk! Dessutom gör han inga anspråk på eget boende då han gärna sover i omklädningsrummet och där intar en egen specialdiet i form av burkar med krylliskt text"

    Elena

    Den där biten text gjorde min dag roligare!! Haha! Så på pricken!

    SvaraRadera