30 januari 2011

Snart stängs fönstret..

25 timmar - sedan stängs fönstret!


Har roat mig med att leta runt på nätet för att se hur många föreningar i Hockeyallsvenskan som just nu sitter och våndas i knät på spelaragenter. Eller om det är agenterna som våndas. En vånda är det i alla fall för alla oss supportrar. Vi som inte vet alls. Det är trots allt en ansenlig mängd klubbar som signalerar att de har för avsikt att  försöka hitta ett fynd innan "fönstret" stänger. 

Sundsvall, av alla klubbar, har hostat upp extrakapital för att förstärka truppen inför slutspurten. De räknar med att det blir billigare att värva spelare, klara sig kvar utan kval, och därmed slippa en kostsam negativ kvalserie med långa resor.

Troja har under den senaste tiden värvat in en meriterad målvakt och en hygglig back. Det ser ut att betala sig då de idag tvålade till Örebro och därmed fick friskt syre i jakten på nytt kontrakt. Det kan med andra ord löna sig att kosta på - typ!

Leksand kommer säkert presentera ett namn under morgondagen. Allt annat vore en sensation med tanke på de senaste säsongernas panikvärvningar i sista minuten. Nu har de släppt iväg JLGP till SM-Liga i Finland och  troligen frigjort lite kapital.

Örebro tycks dock sitta nöjda. Men osvuret är bäst. Men det snackas i alla fall inte om förstärkningar.

Almtuna har plockat lite med spelartruppen under säsong och tycks även de vara rätt nöjda med det spelarmaterial de har. Det enda anmärkningsvärda är att de släppte målvaktstalangen PW inför slutspurten av serien. Jag tycker det var minst sagt märkligt! Får Hellberg(!) en dipp, en formsvacka eller rent av en skada, ja då sitter de lite i skiten...

Mora. Där är det tyst. Inget snack alls om förstärkningar. Och varför ska de rekrytera till ett lag som visat bra form den senaste tiden?

Växjö, samma sak här. De tog in Karol Krizaj senast för att stärka upp målvaktsspelet. Efter det tycks de vara nöjda..

Rögle vet jag inget om. Deras sportchef är annars känd för att kunna plocka in rätt spelare i lagbygget. Men just nu har det varit tyst.

För oss Gulsvarta är det bara att dra på sig nattmössan, unna sig en stärkande nattsömn, och förhoppningsvis vakna till nyheten om att det kommit ett par duktiga nyförvärv. Mer kan man inte göra..


För övrigt noterar jag att det inte blir någon lätt resa för Björklöven att ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan. Stryk nu senast mot Kiruna - på hemmaplan - och de ligger endast trea i Allettan Norra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar