4 april 2009

Vem tar vem?

Intressanta tider detta. Kvalserien går in i sitt slutskede och klubbar runt om i landet idkar krypskytte i form av värvningsförsök. Kan tänka mig att agenter och spelare har bråda tider nu. Hur skall det gå? Var skall de spela? Vem betalar mest? Vem har snyggast tröja? Vem blir årets svikare? Vem lyckas med årets värvning?

Västerås har två spelare som får anses som högvilt av andra klubbar. Det är givetvis Pär Albrandt och Niklas Olausson. Där har rykten florerat länge nu om nästa säsongs klubbtillhörighet.

Rykte 1
Luleå vill ha både Niklas och Pär. Ett ganska seglivat rykte som tycktes innehålla en aning substans. Men in takt med omgångarna i kvalserien spelats har detta ryktet förbleknat och i dagsläget får man säga att det var inget annat än just ett - rykte.

Anledningen till det stavas Abbott! För nu har tydligen Luleå fått kontrakt skrivet med dessa fenomenala bröder som väljer att göra fortsatt karriär i Norrlands djupa skogar.

- I och med det kan vi sannolikt avskriva Luleås intresse för Arla och Niklas!


Rykte 2
Pär Albrandt på väg till, eller, klar för MIF!

Enligt vaga, mycket vaga, indikationer skall "Arla" vara påskriven och klar för Malmö till nästa säsong!

Citerar några inlägg från MIF:s forum i denna delikata fråga:

" - jag har hört att en spelare som låg i toppen av allsvenska poängligan förra året ska vara klar för malmö. "

" - det ska vara en ganska kort spelare. Det låter som Arlbrant men den som lever får se :)"

" - dock finns det definitivt anledning att tro att Malmö har värvat en spelare från någon utav Kvalserierna eller slutspelet då Peo Larsson har sagt att han kanske har en värvning klar men att det är för känsligt att säga vem i dagsläget."

Det som är sant och bekräftat(?) är att Elias Fälth går till Almtuna efter endast en säsong i VIK! Tror vi alla i alla fall:)

Från Almtunas forum:
"-äntligen ett backförvärv!! Elias Fälth senast i Västerås kommer presenteras vilken dag som helst"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar