25 april 2009

Lördag - men intet hända!

(Huggorm - finns i gräset!)

- Hej hå, hej hå vi nu till ES - gå!, tralla lalla la, tralla lalla la, hej hå, hej hå! Solen värmer skönt, hundarna rymmer efter harar och myggen kläcks så sakta. En och annan fästing borstas bort ur pälsar och förpassas till sin avgrund. Läskiga små karabater! Det är i sådana ögonblick man tacksamt noterar att man inte konverterat till Buddhismen - ännu! Ingen kan ge någon vettig förklaring till varför de finns - fästingarna! Ungefär som med Wollmer! Ingen kan förklara varför han får döma ishockey - men han gör det likafullt! Inga jämförelser i övrigt! Är han Buddhist?
***
- Skall man försöka summera den Silly-vecka som gick kan man konstatera att den kostade på. Vi blev av med en himla massa poäng och fick tillbaka(!) en back - typ! Nu var det iofs en back som förlängde, men i alla fall! Dessutom hade vi inga tränare men lyckades ändå med konststycket att bli av med en av dem - som vi inte hade! Bara det är en liten bedrift att framhålla! Hur sannolikt är det! Ebberöds bank - på något sätt!
***
- Bloggen har roat sig, kungligt, och lagt in en liten tempmätare. Där kommer bloggen försöka åskådliggöra hur ångesten åker hiss, mellan hopp och förtvivlan, fram till premiärmatchen kommande säsong!
***
- På nyförvärvsfronten sägs det att två backar är på väg in i truppen. Fan tro´t innan det är skrivet. Gärna i sten!

***
- På Gurkburken, Sveriges bästa forum, pratas det en del om hur värdelösa våra backar var, är! Man kan hålla med om att inte är/var de landslagsmässiga! Iofs kanske de platsar i Japans landslag och då faller det argumentet! Intressant tanke, på min ära. Om de platsar i det Japanska landslaget så innebär det att vi(k) har backar som är - landslagsmässiga! Säger bara det: - Kenny Jönsson, släng dig i väggen!

Bloggen tycker:
- Andreas Lindh
- Niklas Lundgren
- Jonas Leetma
...var våra stabilaste backar säsongen 08/09!
***
Uppdaterad: 040925 (20:12)
Men dra mig baklänges uppför en såpad stång! Så kommer man hem för att betitta kvällens VM-match med Patrik Berglund. Tji fick man! Patrik Berglund "står över" kvällens match. Det känns minst sagt lite grått! Som att se Almtuna träna baklängesåkning - typ! Vad gör man istället? Torrsurfar med ett öga på svenska fans och dricker pulverkaffe, eller, lägger sig i soffan och slumrar framför Sverige - Österrike! Landet där Adolf Hitler en gång såg dagens ljus. Hm! Svåra beslut i dagens I-land!
***
Mera AIK:
Då kan vi med största sannolikhet avskriva allt snack om att AIK har stora likviditetsproblem. Under dagen har ett brev från AIK:s ordförande Mats Hedenström publicerats på AIK:s forum Golden Hill. Där framgår med all tydlighet att AIK sítter i samma båt som andra föreningar med ambitioner. Vill mycket men måste hålla i pengarna! Här kommer ett utdrag av brevet:

- "Gällande artikeln i Karlskogakuriren så har jag inte hört talas om att Tobias Lindström ens skulle ha varit aktuell för AIK - vi får inte glömma bort att agenter och andra har en tendens att försöka få upp lönerna för sina spelare genom att måla upp att väldigt många andra är mycket intresserade, att de är beredda att betala mycket och att skall klubben ha en chans måste de bestämma sig nu. Det stämmer inte att AIK skulle ha infört något köpstopp - vi är däremot angelägna om att varje krona används så klokt som möjligt och framförallt dyrare spelare kräver normalt en finansiering utifrån. Med vänlig hälsning Mats"

Bloggen säger: Kul för AIK att allt är i sin ordning men tråkigt för oss andra som njuter av obekräftade rykten:)
***
Uppdaterad: 090425 (22:49)
Så har då det svenska landslaget vunnit sin premiärmatch mot Österrike. En komfortabel seger som slutade 7 mot 1. Oväntat? Icke sa Nicke!, snarare förväntat. Kul att några nya spelare visade upp sig. Men vem är Loui Eriksson? Heter han så? Var kommer han ifrån! Noll koll från bloggen i det avseendet! Linus Omark visste man fanns och han hade rätt bra flyt då det blev fem assist - typ! Men i det stora hela inget att yvas över. Som att se VIK - Bofors, men utan engagemang! Troligen kommer intresset öka när det första meningslösa gruppspelet är avklarat!
***
Sista dagen för omröstningen: Se längre ned på sidan!
***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar