17 april 2009

Och Almtuna värvar på - vi andra - tittar på!


Så gjorde Almtuna det jag fruktat:) De skaffade sig en målvakt av klass! Gusten Törnkvist från Luleå. Inte illa pinkat av en klubb utan vettig arena, usla parkeringsplatser, smaklös korv, få supportrar och dålig ekonomi! Bara att applådera AIS till sitt otroligt fina lagbygge så här långt.


Sedan, innan jag drar mig tillbaka för natten, konstaterar jag som - Hängiven Gulsvart - att det då är själva faen att vi i Västerås får reda på vad som händer via en "bulvan" som skvallrar till Johans Blogg i - Malmö!

Nåväl! Ännu en spännande dag av Sillys Season. Vi gick back idag, men, snart kommer nog även vår belöning. Leif Rohlin - snälla - säg - något!

Go´natt!

x-------------------------------------------------------x


Uppdaterad: 090417 (12:58)


Så har tystnaden brutits från VIK:s kansli. Man förnekar att "något" är klart - innan det är klart - typ! Detta med anledning av "ryktet" om Niklas Olausson till - Luleå. Dock finns det i dagsläget så många indicier som pekar på att ryktet är sant att det får bedömas som mycket sannolikt!


" - Det är just nu ett oerhört spekulerande och gissande om spelare och tränare som är på väg hit eller dit, eller som är "klara" för den eller den klubben. vik.se vill därför göra ett litet tillrättaläggande i samband med detta:


-I enlighet med klubbens policy har det beslutats att INTE publicera eller skriva om någon specifik spelare eller tränare innan alla papper är påskrivna. Först då betecknas spelaren ifråga vara klar för antingen VIK eller för annan förening.


Så oavsett vilken ryktesflora som än cirkulerar och oavsett om någon anses vara "klar" för annan förening eller för VIK, så är vår avsikt även i fortsättningen att enbart presentera nyheter som är till 100 % bekräftade och klara. Vilket som sagt är då alla kontrakt och övergångshandlingar är signerade och därmed helt klara."

av: Bo Wallin [källa:]


Bloggen anser:
- Ett alldeles självklart uttalande enligt mitt förmenande, men, vi "galna" supportrar fortsätter givetvis ändå med våra spekulationer, grundlösa eller ej, tills vi stupar av utmattning!


x-------------------------------------------------------x

När det gäller Bloggens omröstning om vilka lag som tar Top-3 nästa säsong, i allsvenskan, ser det ut som följer: (090417 :16:27)

Leksand 88%
AIK 80%
Malmö 74%

------------
Västerås 51%
Almtuna 21%
Örebro 16%


Hm! Ser inte alls ologiskt ut. Men, det skall spelas om det också:)

x-------------------------------------------------------x(Intressant och se om vi får en bekräftelse på Olaussons övergång till Luleå i dagens VLT?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar