28 april 2009

Snälla backar ut - grymma in!

(Plötsligt gör det ont att spela i VIK:s försvarszon!)

***

Det plingar till i "inkorgen" igen. Ännu en back presenteras och återigen är det VIK.se som kommer med nyheten! Det känns bra. Varför gå omvägen via VLT när man kan nå direkt ut till oss hungrande supportar som likt skatungar ivrigt sväljer allt som serveras! En back frän Växjö. Kan det vara något? Med tanke på Elias Fälth och Matthias Holmstedts olyckliga säsong får man hoppas att de två nya backarna har en CV som bättre matchar tränarnas kravbild!

Vem är då denne Per Helmersson? Tja!, med tiden får vi nog visshet i även det. Men undertecknad skall, driven av okuvlig nyfikenhet, försöka leta reda på något matnyttigt om denna spelare. Till dess är det bara att säga: - Välkommen till Gul-svart!


Uppdaterad: 040928 (19:39)
- Per Helmersson Fakta Nr: 1
- Per Helmersson Fakta Nr: 2

***

Lite synd att Gynge valde AIK men så är det. Gillade honom under hans tid i Gul-svart även om det inte lyckades så väl. Tyckte mig se lite anlag till något "större" hos den pojken och han blommade bevisligen ut i och med klubbbytet till Oskarshamn. Nu kommer han säkert skapa rubriker kommande säsong genom att "sänka sin gamla" klubb - typ! Vi får hoppas det är Oskarshamn då - inte VIK!
***
Angående ES-klubbar som vill prova något nytt eftersom de inte är nöjda med det gamla samt Malmö IF ,som bolagiserar för att sluta vara usla i ishockey, tänker jag på Nalle Puh´s visdomsord:

"- Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en. "
***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar