20 april 2009

Jepp - där satt första - nyförvärvet!


Så himla gött! Leksand har fått sin "Strumpan". Vi fick en lovande forward. Så skall det vara när det regnar manna. Äntligen händer det saker:)

Nyförvärv nr:1
Henrik Eriksson (Borås)
Skridskoskicklig forward med mycket bra puckkontroll. Eriksson är en högerfattad spelare med bra blick för spelet, fin teknik och ett ganska bra målsinne. Skicklig på att transportera puck i hög fart och relativt kreativ i sitt spel.

***
Det som känns "extra" bra är att det är ytterligare en ung och utvecklingsbar spelare. En spelare på väg upp i karriären. Vi behöver ett "gäng" med unga äregiriga spelare som spelar mer på energi och rus än för en tryggad hockeyålderdom:)

***
Kan inte låta bli att nämna detta. Gamle bekantingen Victor Sjödin får nytt förtroende i Bofors. Han har blivit omtyckt bland fansen för sin "spelstil"! Hur var det nu? Hade inte han lirat i Västerås, stuckit över till USA för Collegehockey, kom hem och ville ha en plats i VIK, men surnade till och stack till Bofors? Skaplig CV har han i alla fall trots sin ringa ålder. Kanske blir en riktigt bra spelare av honom till slut! ´
***
Få se nu! Får man önska sig något nu - en dag som denna. He - he! Kul med ny spelare. Men det vore fint om vi kunde få in en forward som besitter lite "styggare" egenskaper. En ny "Stiffen" modell magnum - typ! En spelare som bara går in och ställer sig, parkerar, framför motståndarburen. Snälla Leif Rohlin! Ge oss en tvåmetersman på 112 kg! Nu!

***
- Skönt att lyssna på Leif Rohlin. Han låter väldigt lugn och trygg i sitt resonemang. Har en känsla av att han är "rätt man på rätt plats"!
***
Mera mera! Carl Gunnarsson! Inte länge sedan han var här hos oss på lån från HV71. Kul som bara den att det går så bra för honom att han nu tar en plats i VM-laget! Se där vad det kan löna sig att spela i gul-svart! Raka vägen till VM efter det:)
***
Ännu mera mera! Nu lossnar det riktigt ordentligt i nyhetsflödet angående spelarövergångar. Niklas Olaussons övergång, som vi alla kände till sedan länge(!) bekräftas nu på Sportbladet! Bara att gratulera Luleå till en fin lirare och önska Niklas ett STORT och hjärtligt LYCKA TILL!
***
Det händer faktiskt lite överallt nu. Leksand fick ny tränare. Malmö börjar få ihop en bra trupp. Av topplagen är det bara AIK som just nu "sladdar" lite. Tärnström och Sandström är klara för nästa säsong. Men i övrigt inget spännande in för de svart-gula. Brände de allt krut till denna säsong? Blir det en mellansäsong för dem nu på värvarfronten? Spännande är det i vilket fall. Bång - eller inte! Ett illasinnat(!) rykte placerar honom i - Brynäs! Men, neeej! Inte kan ha gå dit?
***
Men! Här surfar man runt lite och vad hittar man?
-"Kalle Olsson, Västerås duktige spelare Kalle Olsson sägs nu vara ett namn för Lakers till nästa säsong"

Icke då! Kalle Olsson skall spela i gul-svart! Basta! [källa:]
***
Då börjar det dra ihop sig till sängdags för Bloggen denna dag. En ganska trevlig dag kan man tycka då det känns som om "proppen" är på väg ur. Nu kommer förhoppningsvis lagbygget inför nästa säsong ta fart. Visst har fotbollssäsongen startat, det är slutspel i handboll och basket, det vankas ett ishockey-VM, men, i sanning så är Silly Season ett strå vassare att följa! Så är det - tycker jag!

En får tacka för visat intresse under dagen. Den som har lite "skvaller" är självklart välkommen:)

- Bloggen tackar aldrig nej till ogrundade PM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar