27 april 2009

Öberg är bra - ger färg till laget!

(Det är vackert med färger!)
***
Äntligen!, ett namn, en underskrift, en signal, ett tecken på att vi skall bygga ett lag - igen! Bloggen tar tacksamt emot denne Peter Öberg som på kort tid han sätta prägel på spelet i sin femma. Välkommen, till gänget som skall dansa fram till kvalserien säsongen 2009/10! Allt enligt VLT!
***
Men kors i alla mina dar! Missade att en spelare till kritat på idag! Fredrik Johansson kör 2+1 år till i klubben! Men tack och bock! Även om den gode Fredrik stundtals "försvann" så vaknade han till rejält vid sidan om ovanstående Peter Öberg! Intressant att de skriver på för 2+1! Det ger lite mer långsiktighet i alltet!
***
Leksand har ordnat en målvakt. Ser man på! En "dansk" med "finskt" namn som skall spela för Dalarna i Sverige! Det blir säkert bra. Timo Leinonen är mannen som skall hålla tätt efter Läck!
***
Uppdaterad: 090427 (21:06)
Så blev det då bekräftat det som bloggen känt till sedan cirka två veckor:) Ibland är det kul att "veta" saker som ingen annan vet - och sedan få det bekräftat! Alexander Ribbenstrand kommer till Västerås IK. Där ser man. Alexander som av många anses vara ruskigt opolerad och nästan brutal i sitt spel ibland. Han har delat ut många "fula" smällar och är illa omtyckt runt om i hockeyladorna för detta. Man kan med andra ord lungt säga att VIK nu fått en riktig attitydspelare till laget!

Då återstår det bara att se vad det bliva av detta! Vi vet hur vår egen Andreas Lindh gått från "vild" till "tam" bara under denna säsong.

Bloggen bestämmer sig därför att vänta med att säga "flipp" eller "flopp" om denna värvning. Alla skall ha en chans, så är det bara! Med andra ord: Välkommen till gul-svart Alexander, och må domarna visa dig nåd istället för utvisningsbås!
***
Uppdaterad: 090427 (21:50)
Läser att Örebro gjort upp en deal med Djurgården angående lån av målvakter! Hm! Tror inte på den modellen. Nu får man låna en av DIF:s "reserver". Med andra ord vet man inte vilken det blir. Det kanske blir olika från gång till gång - typ! Mark Owuya eller Stefan Ridderwall. Mark, som senast vaktade Almtunas mål så framgångsrikt, får nu försöka rädda en nykomling istället! [Källa]

Med tanke på att Mikael Fahlander, Örebros starke man, tillika ordförande i klubben, anses sitta med en gedigen plånbok för byggandet av ett stark lag passar jag på att slänga in ett citat:

" Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare."
***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar