10 april 2009

Full fart framåt - ingen täckning bakåt!

Som rubriken antyder var detta en match i publikens smak. Nåja, nästan alla gillade det de såg. Sedan finns alltid perfektionister som anser att man aldrig får göra ett misstag på "denna nivå"! Men hallå!, det var sista matchen för säsongen och två lag som ville lite olika. AIK spelade för en tredjeplats (prestige och en liten förhoppning att DIF skall sparkas ut ur ES) och VIK spelade för - Patrik Juhlin - typ!

För så var det. En fin avslutning för vår lagkapten. Publikens hyllning inför match. Härligt. Sedan kunde man givetvis önskat sig mer folk på läktaren!

Ganska stort att VIK presterade en sådan jämn match mot AIK med tanke på att halva laget, antagligen, mest åkte runt och funderade på nästa säsong (svårt att hålla focus). Några spelare visste redan under denna match att det var sista gången i den gul-svarta dressen.

- Nu hopar sig frågorna, farhågorna, inför nästa säsong. Vad händer!


*Personligen har jag fått nys om ("en fågel kvittrade i mitt öra") en "oväntad spelare" som kan vara på väg in i laget. Men då dessa tider är fyllda med skvaller, rykten och rena lögner avvaktar jag med att berätta vem det kan vara! Jag skriver "oväntad" då jag trodde att den klubben redan signat alla sina viktiga spelare till nästa säsong!


...återkommer med lite mer under dagen - nu skall hundar vallas i flock!


Uppdaterat 21:46
Det som jag antydde ovan, om en oväntat värvning, kan bli just bara en antydning. Det handlar om en spelare som just nu sitter i förhandling om nytt kontrakt. Klubben vill ha spelaren kvar, spelaren vill vara kvar, men, det handlar ytterst om pengar! Som alltid. Skulle det "skita sig" med pengarna finns en möjlighet för oss att vara med och hugga. Dessvärre har det som bekant dykt upp en ny klubb, nära oss, som säkert är ute med stora pengapåsen för att locka till sig spelare till nästa säsong - nämligen ÖIK!

4 kommentarer:

 1. Du har gjort ett jävla bra jobb. Hoppas du fortsätter även till nästa säsong. Vi behöver mer fokus och mer publicitet åt VIK. Vist är det underbart att vara VIKare? =) Fortsätt med din blogg, du gör ett skitbra jobb.
  MVH - den andra VIK - bloggen.
  - Hängiven Gulsvart -

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska erkänna för alla att du e en AIK:are snart. Du springer ju där inne och smörar så man fan skäms för att vara Västeråsare.

  Ta och ge dig nu med ditt arselslickande på gnagarna. Tror nog inte du kommer att ha kvar den här kommentaren så jag slutar väl att skriva nu!

  SvaraRadera
 3. - Jag är inte AIK:are! Däremot är min Far AIK;are sedan födsel och ohejdad vana. Har dessutom en äldre bror som håller på Djurgården samt en mobror som är ÖIK:are. Inte nog med det! Min moster är stor anhängare av Björklöven och min dotter gillar VIK och ...Björklöven!!! bara för att de har "så snygga dräkter"!

  SvaraRadera
 4. Hängiven Gulsvart:

  - tack för det! Du själv gör ett fantastiskt jobb med din blogg. Är in med jämna mellanrum och läser. Bra skrivet - intressant - roligt - och ofta tankeväckande. Så, fortsätt du också på den inslagna vägen:)

  SvaraRadera