9 mars 2014

Viktig match för J20

Viktig match idag för vårt J20  - lag. Torsk senast mot Timrå med 2-6. Innan det två förluster i sudden eller på straffar mot Mora och SSK. Från att varit serieledare har laget nu halkat ned och riskerar plötsligt att hamna på plats sju eller åtta! Det svänger fort.

Så här ser laguppställningen ut i dagens match:

Hampus Larsson, Mikael Fryklund, Mattias Bromé förstärker dagens trupp. Förhoppningsvis ska det räcka för att knipa tre poäng mot bottenlaget(!) Luleå!

Det blev en tuffare match än väntat i mötet med Luleå. Trots ledning med 3-1 inför sista perioden kunde Luleå, genom två snabba mål i inledningen av den sista perioden, ta matchen till förlängning. En förlängning som blev resultatlös.

VIK 22. Mastomäki, Christopher

Underbart! J20 tog en otroligt viktig extrapoäng i dagens match. Vi får tacka Christopher Mastomäki som gjorde det avgörande målet. Totalt tre mål in på hans konto under dagens match, med andra ord!

-------------------------------

Värre var det för vårt J18-lag som idag åkte på pumpen ordentligt mot serieledarna V. Frölunda. Matchen slutade 0-7. Deras serie är nu färdigspelad och tabellen ser ut på följande sätt:

- All statistik i detta inlägg kommer från: [Swehockey]