16 mars 2014

Nu vänder jag blad, och går vidare..

Under de senaste dygnen hamnade undertecknad i någon form av psykos. Ett tillstånd av grubbleri och rannsakan. Allt beroende på presentationen av det seriesystem som kommer införas i Hockeyallsvenskan från och med nästa säsong. Som ni vet har det under denna säsong florerat en hel del rykten, fram och tillbaka, om vad som skulle hända med Hockeyallsvenskan kontra SHL. För en tid sedan blev det supporteruppror mot förslaget om "Wildcards" till vissa klubbar. Att en förändring skulle komma förstod vi alla men inte hur den skulle komma att se ut. Nu vet vi.


Nu tänker dock Bloggen, tillfälligtvis, lämna detta till sitt öde och försöka fokusera på det som komma skall, nämligen denna säsongs Kvalserie.

In i manegen kliver nu AIK, Örebro, Rögle, Västerås, Malmö och Djurgården. Sex lag med förväntningar på sig om att prestera och leverera. 


Jag har tidigare skrivit ett inlägg med mina tankar och funderingar om AIK och Örebro. [Här

Under dagen har jag för avsikt att granska lagen från Hockeyallsvenskan lite närmare. Vilken status har lagen, egentligen. Vilka styrkor och svagheter. 

Så får det bli...


För övrigt åkte vårt J20-lag iväg för match mot Växjö idag på morgonen. Sista seriematchen innan slutspelet börjar. Spännande att se om formen finns på plats nu när det verkligen gäller...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar