6 mars 2014

Lugnet före stormen...

Favorit i repris


Nu är det kav lugnt men inom någon vecka kommer det trappas upp. Förväntningarna på laget inför kvalseriespelet är höga. Dock är vi supportrar lämnade åt våra egna tankar och funderingar för tillfället. Var man har sina visioner om hur långt laget kommer att räcka - denna gång. Det finns en hel del frågor att ställa, faktiskt, men några svar lär vi inte få innan första nedsläpp när kvalserien väl drar igång.

Vad tänker då denna blogg sysselsätta sig med fram till Dagen D?

Utlånade spelare
Jo, se ni, jag har lite idéer om vad jag ska skriva om. Bland mycket annat funderar jag en hel del på hur våra spelare som lånats ut under säsongen har det, just nu. Det har jag för avsikt att följa upp. Hur har deras säsong sett ut, har de fått spela, hur mycket har de spelat, har de utvecklats, vad har de för tankar om nästa säsong, osv.  Jag har några trådar ute och med lite tur kommer jag få svar från någon, eller några, av våra utlånade spelare.

Importer
Tidigare, under hösten, försökte jag mig på att bedöma hur väl våra importer fungerat i laget och rankade de efter sina insatser. Hur ser det ut idag? Är det fortfarande samma inbördes ordning i den rankingen eller har någon av importerna höjt sig, utvecklats, mer än någon annan? Den som "vann" min ranking den gången var Tony Romano och här är min bedömning:

1. Tony Romano
13 matcher 10 poäng (8+2)
Inställning: 5/5
Skridskoåkning: 5/5
Klubbteknik: 5/5
Skott: 2/5
Spelsinne: 4/5
Vinnarskalle: 5/5
Poäng: 26 (+ 10)
Totalt: 36
Här kan du läsa om den ranking jag gjorde den 1 november 2013. [Importer-ranking]

Våra konkurrenter
Jag har i ett tidigare inlägg tagit mig en titt på två av våra konkurrenter i kommande kvalserien, AIK och Örebro. Inom kort kommer jag gå vidare och granska Malmö och Djurgården. 
Här kan du läsa vad jag skrev om AIK och Örebro [Våra konkurrenter] (Nu finns även kommentarer från supportrar till AIK och Örebro med i inlägget)

Spelarintervjuer
Förhoppningsvis kommer jag kunna presentera lite tankar från spelare i klubben. Har några spelare på kroken och så fort jag får klart med svaren kommer dessa presenteras. Hur tycker han/de säsongen varit, etc. Kan bli intressant.

Bloggen tippar
Som någon säkert noterat Bloggen blivit kommersiell i så måtto att den inlett ett samarbete med Bestbet. Ett samarbete som förhoppningsvis ska gynna både bloggen, bloggens besökare och i dess förlängning även VIK Västerås HK. Nu har inte utfallet på tippandet varit direkt lysande men snart kommer pengarna att rulla in, var så säkra!
Här kan ni läsa mer om mina tankar kring samarbetet med Bestbet [GurkOlle i samarbete med Bestbet]


Ha det gott alla hockeyälskare så höres vi inom kort...


1 kommentar:

  1. Vore intressant att få höra vad Bacon tycker om sin säsong...

    SvaraRadera