24 mars 2014

J20 och J18 - vår framtidDet var en mycket intressant dag för vår förening under söndagen. Tre lag som spelade väldigt viktiga matcher. J20 tog sig an HV71 i en direkt avgörande match, i bäst av tre, där de till slut fick se sig besegrade med 2-0 i den tredje matchen. Både Hampus Larsson och Mathias Bromé trodde på chansen men erkände efteråt att HV71 helt enkelt varit för bra, den här gången. All heder dock till grabbarna som gav det en chans. Det var först i slutet av tredje perioden som HV71 gjorde målet till 2-0 som till slut blev avgörande. I ett desperat försök att gå ifatt tog man ut målvakten med fyra(4) minuter kvar. Bara en sådan sak är underbar. Då ger man det verkligen en chans..

En spelare som såg till att laget var med i matchen långt in i sista perioden var målvakten Fredrik Hellström som endast släppte in en puck när HV71 tryckte på som mest i början av matchen.


-----


J18 hade chansen att gå vidare till kvartsfinal via seger hemma mot SDE HF hemma i ABB Arena. Något de lyckades med först efter stora besvär. SDE Hockey är en sammanslagning av Danderyds SK, Enebybergs IF och Stocksunds IF

- SDE orkade inte manövrera ut Västerås trots vinst i första matchen. Det blev två raka vinster på hemmaplan för Västmanland-laget som därmed tog sig vidare till kvartsfinal. Det var dock en stenhård avgörande match där lagen följdes åt upp till 4-4 innan Västerås kunde avgöra på övertid genom stortalangen Christopher Mastomäki, som därmed fullbordade sitt hattrick i matchen.
 [Källa]

J18 spelar nu vidare och möter Djurgårdens IF den 2014-03-26 hemma i ABB Arena. En match som bloggen självklart kommer att besöka...

Så här såg truppen ut i senaste segermatchen mot SDE HF!
Head Coach:  
Paananen, Thomas

Assistant Coach:  
Fagerlund, Patrik

Goalies
30. Wahlberg, Daniel
41. Olsson, Anders

1st Line
23. Österlind, Felix
11. Kallings, Oscar
15. Mastomäki, Christopher
19. Nilsson-Lindelöf, Alexander
90. Forslund, Jakob

2nd Line
9. Eriksson, Andreas
58. Alenbring, Douglas
77. Holesinsky, Adrian
73. Andersson, Jesper
21. Naenfeldt, Martin

3rd Line
65. Rubins, Kristians
4. Näslund, Linus
97. Östling, Victor
98. Rosdahl, Linus
6. Lidström, Adam

4th Line
74. Hasselhuhn, Carl
14. Horn/öhlander, Hercules
71. Zetterberg, Lucas
8. Blomkvist, Simon
82. Sinnby, Oscar

Bloggens ska försöka få kontakt med tränaren Thomas Paananen för att få lite mer intressant information om laget, spelarna samt vad han tror om lagets möjligheter att vinna även mot Djurgården..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar