27 november 2012

Sista minuten..


Nu gäller det att alla är på tårna!


Om knappt tre timmar smäller det. När röken skingras hoppas jag vi står där med tre nya friska poäng. Prognosen för seger får anses god. Vi har fullt manskap och batterierna är laddade. Bara in och köra järnet, sätta två snabba, och sedan stänga matchen. Precis samma inställning som mot Leksand men med bättre utförande i defensiven.

Idag kommer Stefan Warg hitta tillbaka till sitt stabila spel igen, "Z" kommer stänka in två strutar, och Lars Johansson stänger längst där bak. Mer behövs inte. Förutom detta kommer som vanligt firma "Bulan" och "Mickis" ordna några poäng var. 

Det man vill se idag, förutom en härlig inställning, är ett riktigt organiserat spel i powerplay. Tycker vi varit lite klena på det i avgörande lägen tidigare. Nu stänkte vi in två kassar senast mot Asplöven i pp så kanske har Fagervall hittat en uppställning som kan producera när det gäller.

Sedan gör det inget om ALLA spelare trappar upp mot sin högstanivå, i samma match! Har varit lite si och så med det denna säsong trots vår fina tabellplacering. Så, ALLA på TÅ, utan undantag.

Nu kör vi...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar