11 november 2012

Tim Heed



"Ja då kommer vik att dala i tabellen. Tim var bra i pp i Malmö men vi skall inte glömma vilka medspelare han hade"

"Det är väl inte så svårt att vara bra när man spelade i en av Sveriges bästa pp uppställningar förra året. Heed är en katastrof i 5/5 spelet och då väger det inte upp att man gör lite poäng i PP. Finns ju en anledning till att killen inte fått istid i Växjö"

"Gött! Allsvenskans sämsta defensiva back. Förvisso en av allsvenskans 35 bästa offensiva backar, men tämligen ofarlig ändå. Han kommer nog tillföra tre gånger så många bakåtmål vid lika manskap som framåtmål i pp"

"Heed gjorde 30 poäng i Malmö. Hur många poäng kosta han oss då? Och då snackar vi inte poäng i målprotokollet utan poäng i serien...."

"Anaheims kontrakt med Tim är ett av hockeyvärldens verkliga mysterier"

--------

Ovanstående är en del av kommentarer jag läst om vår nye back Tim Heed. Påminner en hel del om hur det lät från Örebrohåll när Stefan Warg skrev på för oss. Framtiden får utvisa hur värdefull Tim Heed blir för oss. Fågel eller fisk? 

Själv ger jag självklart tummen upp för denna värvning då det kan bli just den pusselbit vi saknat denna säsong.  En skickligt spelande back som både kan slå vägvinnande förstapass och vara konstruktiv i powerplay. Välkommen till gulsvart Tim och gör gärna samma resa som Stefan Warg...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar