17 januari 2010

Ur ett grodperspektiv.



Vi måste ta oss uppåt....

Örebro borta på onsdag. Tyvärr är lite av glansen och spänningen inför den matchen borta. Visserligen finns det mycket att spela för men inte på det sätt som vi hade tänkt oss. Våra bägge tidigare möten med Örebro har varit - märkliga! I den första ville inte vi stå upp och göra match - i den andra hade inte ÖHK förmåga att bjuda motstånd. I bägge fallen blev det komfortabla segrar för respektive hemmalag. Undrar om inte match nummer tre oss emellan på att bättre sätt kommer spegla lagens egentliga styrkor. Nu har ÖHK fått ordning på sin defensiv,de läcker inte längre som ett såll, och anfaller inte alltid lika hysteriskt och huvudlöst. Undrar jag om inte ÖHK är det lag som utvecklats mest åt "rätt håll" sedan våra senaste möten.

Gulsvart äger bevisligen en ganska bra defensiv men har fortfarande hopplöst svårt att förvalta sina målchanser och så har det sett ut allt sedan säsongstarten. Daniel Sperrles intåg i laget har inte gett det utfall som man önskade, trots att han gjort vad man kunnat förvänta, då forwards fortsatt med målsumpandet. Att släppa in två eller tre mål är ingen fara så länge man orkar med att göra minst lika många själva. Och det har vi inte gjort - typ!

- Tänk att det fortfarande är Stefan "Loppan" Hellqvist som är hetast av alla när det gäller målgörandet?

Vi får ta matchen mot ÖHK för vad den är. Det gäller att bärga tre poäng. Hur spelet ser ut är ovidkommande. In med näsan i skiten och grisa. Böka, sarg ut, och sedan hålla rent framför eget mål. Sedan vore det förträffligt om vi kunde sluta med allmänhetens åkning nere i motståndarnas sarghörn...

Bloggen tror på en säker seger: ÖHK - Västeås  2 - 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar