24 januari 2010

Äntligen!



Komma ut ur garderoben...

Så har denna blogg hittat hem igen. Eller rättare sagt så har GurkOlle hittat hem. Som bekant har undertecknad flyttat, bytt bostad. Det är inte en dans på rosor ska ni veta! Men det vet ni nog av egen erfarenhet. Att flytta är att praktisera logistik. Principen är att man på ett systematiskt sätt plockar ned saker i olika lådor, märker dessa med en innehållsdeklaration, lastar in dem i bilen och sedan försvinner de på något mystisk sätt!


Då vissa lådor, emballage, påsar, prylar, saker skall till nästa boende medan annat skall förpassas till återbruket uppstår emellanåt situationer som kan liknas vid sammanbrott! Man står mitt i röran av kartonger, möbler, nätverkssladdar, hantverkare, brevbärare, arbete, garage och tvättkorg och funderar allvarligt på att "hellre köpa nytt" än att riva ut allt ur förrådet en gång till i jakten på kaffebryggaren, sockorna, kopplet till hunden, musen till datorn samt träningsväskan!

Men, mina vänner, nu är banne mig den sista kartongen öppnad, den sista transporten till återbruket gjord, och det mesta är på plats! Idag plockades datorn fram och installerades i det nya "arbetsrummet" med buller och bång och pust och stön.

Det är först nu man känner sig riktigt hemma. Att få sitta vid sitt nedsölade tangentbord och stirra på den dammiga skärmen är en lisa, en fröjd, en ren njutning som tangerar erotikens utmarker - typ! Med andra ord slipper man sitta med sin bärbara dator i larmet med hundar, katter och en fru som pockar på ständig uppmärksamhet. Varför måla och tapetsera när man kan sitta och läsa på Svenska Fans och skriva på sin blogg?

GurkOlle lovar därför, här och nu, att det skall bli mer fart, flärd, spänning, dramatik på denna blogg än någonsin tidigare. Kanske GurkOlle rent av kommer ut ur garderoben och visar upp sig i all sin enkla prakt. Går från att vara anonym till synonym - typ! Det känns lite kittlande att ta ett sådan steg. Att visa upp ett ansikte, en person, kanske levandegör denna blogg på ett trevligt sätt. Kanske man får en tegelsten genom köksfönstret också?

Ja, ja! Den som lever får se.

-Nu krossar vi Bofors på måndag. Det vore en fest det...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar