20 januari 2010

Örebro - Västerås 2-1

Så har då plösen dragits ännu en bit upp mot halsen på alla gulsvarta fans. Inte ens en liten seger mot "ärkerivalen" Örebro kunde laget ge oss denna undermåliga säsong. En seger mot Örebro hade i alla fall varit en liten tröst i denna bedrövelsens tid. Istället får vi rikta ett tack till Växjö som efter visst besvär gjorde sin plikt mot Troja och därmed gav oss lite andrum.

Precis som Örebro får vi nu spela av denna säsong på ett värdigt sätt. Skillnaden är att ÖHK gör det med högburet huvud då de säkerligen klarar nytt kontrakt medan vi står med skammens rodnad på våra kinder och ser den förväntade playoffplatsen försvinna vid horisonten. Extra nesligt att Örebro nu har vunnit två av tre matcher mot oss denna säsong:/

Nu finns det nog ingen som längre tror på ett mirakel. Vi är helt enkelt riktigt dåliga. Usla. Under isen. Underpresterande. Underligt obra. Avgå - någon!

Vän av ordning undrar nog hur man skall göra nu? Är det längre någon mening med att besöka ABB Arena denna säsong? Tja, är man lagd åt självplågarhållet kommer det fortsatt bjudas på högtidsstunder av ångest, missade målchanser, spel i sarghörnen och ekande tomma läktare. Personligen kommer jag självklart närvara vid dessa framtida högtidsstunder. Vad annat kan man göra som en troende supporter?

Lidande kan vara skönt - på något konstigt sätt....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar