24 januari 2010

Tvekampen!




En ny transfersåpa är under uppsegling i hockeyallsvenskan. Den beryktade Mr Georges Laraque  är fotad från sin klubb i NHL och letar nu ny klubbadress. Personen ifråga är något av en ikon för många AIK:are och de ser det som alldeles självklart att denna Messias ansluter till AIK igen. Men nu har det dykt upp en fnurra på drömmarna. En annan klubb i serien, nämligen Leksand, ryktas vara intresserade av samme spelare? Enligt obekräftade uppgifter har LIF skickat ett erbjudande till spelarens agent där de lockar med en inkomst av 190 000 kronor i månaden!

Om detta är sant - hur skall AIK kunna matcha ett sådant bud, eller rättelse, har AIK överhuvudtaget pengar till att finasiera en "panikvärvning" inför slutfasen av seriespelet? Fan tro´t!

Oavsett vad som händer är det en ganska intrikat såpa som nu är under uppsegling. Personligen kan jag inte begripa vad LIF ska med denne spelare till? Det måste handla om något annat. Leksand har genom sitt visade intresse satt press på AIK på ett försmädligt sätt. Gnagare på Golden Hill vrider sig av olust inför ett scenario där han väljer Leksand! Georges Laraque är deras spelare, deras ikon, deras symbol för något stort och vackert. Att han sedan har en kusin som lirar i LIF gills inte!

Men snacka om lång lång näsa för gnagarna om det värsta händer!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar