11 januari 2010

Sundsvall





Snart vankas det ny match för våra gulsvarta hjältar. Sundsvall borta. En match som plötsligt fått en annan dignitet än vad man trodde när serien startade. Istället för att åka dit och hämta "tre säkra poäng" i jakten på playoff eller direktplats till kvalserien blir det nu istället en envig där förloraren kan dras in i en kuslig bottenstrid!

Som tur är, för oss, så är Sundsvall idag ett lag som endast undantagsvis kan hota andra lag i denna serie. Visst, de kan sprattla till ibland, men i sanning är de väldigt dåliga. Ett lag som vi alla dagar i veckan skall vinna mot oavsett hemma eller bortaspel. Men, så har vi detta med anspänning och nerver.

Kan tränartrojkan ingjuta nytt mod i våra gulsvarta iskrigare. Få dem att inse allvaret. Mycket hänger på matchen på onsdag. Man kan kort och gott säga att det är sista avgången från perrongen denna säsong. En vinst och laget kan räkna med ett fortsatt stöd av de trogna fansen i kommande hemmamatch. En förlust, hemska tanke, kan få publik och fans att vända laget ryggen trots att HELA vårsäsongen återstår.

Personligen är jag obotligt optimistisk och tror på en klar seger mot Sundsvall. Äntligen lossnar målskyttet och den gamle, Loppan, sätter tre kassar! Matchen slutar därför: 2 - 7

Framåt, framåt våra stukade men inte utslagna gulsvarta hjältar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar