26 januari 2010

Andra raka!

Vi är inne i en bra trend nu. Andra raka matchen utan förlust! Synd bara att vi fortsatt har så förtvivlat svårt att göra - mål! Tänk om man kunde få poäng för spel i sarghörnen. Där måste vi ligga i topp. Då undertecknad var förhindrad att närvara vid kvällens klang och jubelföreställning i ABB Arena fick man nöja sig med det näst bästa - följa "eländet" via Sportradion. Det är faktiskt inget dumt alternativ. Då kan man roa sig kungligt med andra göromål som att vattna hundar, sopa golv, mata fiskar, läsa tidningar, göra hemarbete samtidigt som man avnjuter(!) matchen. Dessutom finns det tillgång till friskt vatten, kyl och frys, sköna fåtöljer och sanitetsporslin av ädlaste valör. Ganska mysigt - faktiskt! Det är på något sätt enklare att lida på avstånd. Ångesten över prestationen på isen avtar med avståndet till arenan i kvadrat - ungefär!

Distanshockey! Framtidens melodi för supportrar som ej klarar av att se sitt lag kämpa sig nedåt i träsket..

****
Nesligt värre dock att Örebro lyckades betvinga Växjö. Nu ligger Kexen ett par poäng före oss och det svider som ett misslyckat lavemang en midvinterdag.

****
Troja torskade idag och man bugar och bockar. Tack så mycket för det - Borås!

****
Mora ångar på igen. Piskade "äckliga" AIS på hemmaplan. Finfint! Då kanske Mora får häng på direktplatsen igen och en viss Leksandssupporter får börja förbereda sin fotvandring! "Kotten - har du bra skor?"

****
AIK:s framtid är förbi - typ! På onsdag skall medlemmarna besluta om en ny framtid. Blir det ja eller nej till - vadå? KHL nästa eller Kvalserien eller ES eller både och eller inget alls? Förvirrat är bara förnamnet sa Bull, håller med sa Bill! Tur att vi inte har sådana storslagna framtidsvisioner att ta ställning till...

****
Leksand borde vara klara för ES nu. Tycker jag. Skulle vara skönt att slippa dem i nästa års allsvenska. Slippa se det blå-vita havet att motståndarsupportrar i ABB Arena på ett tag.

****
Nu ser vi framåt - snart är det sommar!



2 kommentarer:

  1. Det var länge sedan du var i hallen nu....mest undanflykter hela tiden ;-)....är du ingen riktig supporter???/ wettere

    SvaraRadera
  2. Bah! Senast jag var där fick jag se en underbart genomförd match mot Troja! Den var så omtumlande att jag behövde avstå måndagens match mot Bofors:)

    SvaraRadera