4 januari 2010

Sperrle + Leetma = Love!

Kan det vara så enkelt. Fixa en burväktare som håller hygglig standard och man får ett lag som fungerar? Var det den pusselbit som fattades från början? Kunde hela denna säsong fått ett annat ansikte om vi redan från start stått rustade med en uttalad förstemålvakt? Frågeställningen är retoriskt men ändå tänkvärd. Troligen är sanningen inte så enkel men visst är tanken lite hissnande!

Tänk att den "gamle" börjar skyffla in puckar i mål! Slagskott från blå är inte något men förknippar Leetma med. Snarare då "pastejer" eller "lyror" mot kassen. Kul som bara den att Jonas kommer tillbaka från "skambänken". Så skall det se ut!

Nu undrar bara denna blogg vad som händer med den gode Herr Svanberg? Tänk om han kunde komma igång och få utdelning trots sin något "yviga" spelstil. Det är en styrka för vilket lag som helst att ha olika typer av spelare i laget. Herr Svanberg är verkligen en sådan - typ! In med Svanberg nu för sjuttons...

Om jag var på matchen? Icke då. Lider av sviterna efter flytten. Efter att ha varit igång dygnet runt i fyra dygn så kom tröttheten till slut ifatt. Det var som att få ett nackskott - nästan! Luften bara gick ur. Man bara sjönk ihop i fåtöljen och ville inte röra en fena. Istället för att följa matchen via Internet eller text-TV så valde jag att slötitta på en gammal film. Det ni är karaktärsdanande! Frugan däremot kunde inte hålla sig utan smygtittade på liverapporteringen från matchen och teraterviskade lite diskret när det hände något!

Nu står AIK på tur...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar