5 september 2009

Torsk i Rittorp!


AIK - VIK 1-0


Inte oväntat blev det torsk, soppatorsk, öresundstorsk, eller vilken jädra torsk ni vill! Bloggen, som har en hel hink fylld av överseende, och generellt sett är väldigt förlåtande, förbiser genast denna plump i träningsmatchandet. Vem bryr sig om en förlust i en träningsmatch i långa loppet? Minns förra året då vi tvålade dit AIK i en träningsmatch hemma i ABB Arena. Vi vet alla hur det gick senare i seriespelet! Just det! Ser det därför som enbart positivt att vi nu förlorar en träningsmatch för att senare (ja så blir det) vinna i serien i stället!

Då bloggen tillbringat hela dagen på en gräsmatta utanför Uppsala (hundutställning) så är det lite svårt att bedöma insatsen. Det överlåter jag med varm hand till andra som var närvarande vid händelsens utspelande!

- Grattis AIK till segern, men sanna mina ord, i serien blir det andra bullar!

1 kommentar:

  1. Dagens slutresultat var (nästan) helt ointressant. Och det säger jag inte bara för att jag satt på middag hos svärmor medan Gnaget gjorde gurkmeja av er!!!

    Skämt åsido. Jag tror vi behövde den här viktorian. Försäsong är förstås försäsong, men det är aldrig bra att torska match efter match efter match.

    Jag tror att du har rätt angående de andra bullarna i seren. Någonting säger mig att Västerås blir knepiga i år. I min allsvenska spåkula just nu:

    1. Leksand
    2. AIK
    3. VIK
    4. Malmö

    SvaraRadera