27 september 2009

Kort och gott..

Örebro - Mora 6 - 4
(2-1 3-3 1-0)
Se där ja! Herr Fahlanders gäng fick till det på hemmaplan! Kul tycker bloggen och ser fram emot vår match mot "kexen"! Då skall vi stoppa ned deras fåfänga förhoppningar om poäng mot Gurkorna långt ned i halsen - typ! Men visst är det roligt när nykomlingar sprattlar till innan de ohjälpligt halkar nedåt i tabellen efter jul. Eller kommer Örebro att fortsätta uppåt? Den som lever får se. Harald Lykners pojkar har fått något att fundera på.
Och det kan de ha: - Masdjävlar!
Publik: 1 326 (Pinsamt)

Malmö - Björklöven 3-2 (Str)
(1-0,0-2,1-0,0-0,1-0)
Upphaussade och Stjärnfyllda(!) MIF körde över ett fruktansvärt stark Löven! Neeeej! Så var det inte. Ett blekt Malmö hade fullt sjå att betvinga ett mycket svagt Björklöven. Så skall det vara. Skåningarna som briljerade med fina insatser mot ES- lag på försäsongen har det betydligt jobbigare mot de lag som de måste vinna mot. Att fisa runt mot ES-lag som går för halv maskin är inte mycket värt när man ställs mot AS-lag som k r i g a r för poäng! Tror nog att Malmö får vänta några omgångar på nästa vinst. På tisdag blir det nämligen däng mot gurkorna!
Och det kan de ha: - Danskjävlar!
Publik: 4 593 (Mycket bra!)

AIK - Sundsvall 1 - 0
(1-0,0-0,0-0)
Överlägsna seriesegrarna, f´låt, serieledarna krossade idag, f´låt, vann idag mot ett mycket välspelande, f´låt, ett mycket uselt Sundsvall med förkrossande, f´låt, med endast 1 - 0! Enligt rapporter från Hovet anser nu många Gnagare att lag som Sundsvall skall förbjudas i framtida serier. De hävdar att serien blir för lång, för enahanda, för stor, för ointressant, för tråkig, för baskad(!), och AIK kommer nu motionera om en ny Allsvensk serie innefattande två lag. AIK och DIF! Dessa kommer att mötas 34 ggr hemma/borta och genom ett sådant upplägg sparar lagen in massa pengar på resor! Serien avslutas med ett playoff där lagen möts 10 ggr hemma/borta och båda lagen går därefter till slutspel i ES!
- Stockholmsdjävlar!
Publik: 1816 (?)


3 kommentarer:

  1. Så ska dom tas! Dom jävlarna ;-)

    SvaraRadera
  2. Fan vad många derbyn det skulle bli. Kommer ju inte att ha råd att gå på alla.

    SvaraRadera
  3. Väldigt roligt, haha:)

    SvaraRadera