5 september 2009

Slaget om Siljan!

Alle man om bord?


Bloggen känner sig ovanligt ödmjuk en kväll som denna! Sverige lyckades på ett mirakulöst sätt vinna i Budpest och Leksand förlorade ett sjöslag! En olycka kommer inte ensam - tycker nog alla Ungerska fotbollsfans! De lider säkert med Leksands IF. De förstår verkligen att uppskatta den tomhet som infinner sig efter en brutal förlust!

Denna blogg håller sig dock för god för att raljera över Leksands insats mot Mora! De hade säkert 24 juniorer i startelvan! Sedan inte att förglömma Janne Houkkos pekfinger i gips! Att de i matchen innan spelade 1 - 1 mot Tingsryd tänker jag heller inte nämna. Till det är jag alldeles för generad. Tingsryd hade säkert en bra dag på jobbet, plus massa tur, medan LIF endast kunde ställa upp med 34+ spelare! Med andra ord är allt som vanligt under en försäsong!

- Det enda man vet med säkerhet är att ingenting är säkert!


2 kommentarer:

  1. Haha, men du har ju ganska rätt. Huokko (skadad), OE-L (landslaget), lotvonen (blivit pappa) + Rhodin och Grand-pierre (anländer snart) är väl inga dussin-backar direkt och ska ju i princip ihop med några till utgöra hela leksands defensiv i år. Sen kan man ju nämna att Prestberg och bergenström fortfarande saknas. Värst såg det dock ut på backsidan så klart. Vill se lagen mötas med ordinarie uppställningar i höst. Aftonbladet skrev f ö om det ''första slaget om siljan'' fastän det var den andra matchen lagen i mellan på en månad. Man ska inte skriva om sånt man inte har koll på, du har rätt :)

    SvaraRadera
  2. - Inte för att jag vill erkänna det, någonsin, men Leksand har troligen den största chansen på många år att äntligen ta klivet upp till ES1! Därför ser jag det som min skyldighet, så långt det går, att "kasta skit på LIF" innan ni når fram till målet. För sedan är det försent!

    Vad kan vi i ES få istället till nästa säsong? SSK? Rögle? Hur kul är det att tjafsa med dem?

    OBS! Detta erkännande om LIF´s styrka har jag aldrig gjort. Det dementeras omgående! Bloggen gör med andra ord en "Pudel"!

    SvaraRadera