28 september 2009

Tävling?


Bloggen har fått en tanke på hjärnan. Den vill inte släppa taget. Bloggen vill ha en tävling att stoltsera med. En alldeles egen oumbärlig tävling som sprider glitter, glamour och flärd över denna plats i cyberrymden. Vad denna tävling skall bestå i har bloggen däremot ingen aning om i skrivande stund men det bekymrar föga. Vad är det då som föranleder Bloggen att ge sig i kast med något dylikt? Jo, för så här är det, nämligen:
- Nästan alla bloggar som drivs av drivna bloggare lockar med denna typ av tilldragelse! (Speciellt bloggar skrivna av unga damer, om vi skall vara ärliga) Och så den gode MrMadHawk nere i Malmö förstås!(övriga liknelser icke medtagna)

Bloggen skall därför sova på saken och återkomma i ämnet. Det finns nämligen ett litet aber att ta hänsyn till. Har man en tävling förväntas det finnas priser, och se, så långt har inte undertecknad tänkt - alls!


2 kommentarer:

  1. Starta en tävling med samma pris som vi har på firstgoal. Vinnaren får betala 100:- till
    Golden Hill-Spelaren, eller gullekulle kisen som vissa vikare antagligen kallar honom!

    Det går ut på att man tippar matchens första målgörare! Sätter faktiskt lite extra krydda på början av matchen. Ty även om man förlorar en hundring så vill ju en AIKare alltid vara först, störst, bäst & vackrast!!

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt sett den tävlingen och tycker tanken är mycket tilltalande!
    Skall fundera och återkomma. Det måste vara en mycket godhjärtad och entusiastisk person som kommit på den iden:)

    SvaraRadera