7 september 2009

Det närmar sig #2


...nu är det snart bara en vecka kvar...

... och i Gurkburken har det börjat ta fart! Äntligen kommer "alla" gurkor in för att uttrycka sina förhoppningar och förväntningar på den kommande säsongen. Inte nog med det! Vi Gurkor har börjat uppladdningen inför premiären på allra bästa sätt. Vad kan mer ena gurkor i en burk än ett kollektivt ifrågasättande av "byn som Gud glömde" - Leksand! Varför tänker jag plötsligt på en film? En film som satte djupa avtryck i mitt inre! En film som väckte avsky, förundran, förvåning, och en plötsligt insikt i hur underligt människosläktet är - egentligen. Filmen jag tänker på är naturligtvis "Den sista färden"! Säger bara en sak. Ser jag en Leksandssupporter med banjo - då springer jag!


***



(detta inlägg är ett, av flera, vars avsikt är att underminera Leksandsfansens makalösa tro på sig själva, samt underbygga en dolsk och innerlig stämning inför den stundande premiären! I krig och kärlek är som bekant alla medel tillåtna!)




2 kommentarer:

  1. Jag(VIK såklart) brukar sällan kommentera men nu tycker jag att dina inlägg är sköna. Den senaste är hur klockren som helst inför mötet mot Leksand (den sista färden). Jag tar det på ett humoristiskt sätt.
    Fortsätt så/Jussi

    SvaraRadera
  2. Gurkan, dina inlägg är en ljusglimt i det senaste surret inför stundande uppgifter.

    SvaraRadera