25 februari 2014

GurkOlle tippar i samarbete med Bestbet #1





I samarbete med Bestbet.com har jag fått 3.000:- att spela för. Målsättningen med detta spelande är självklart att vinna ofta, mycket, och gärna - ännu mer! Frågan är då vad dessa förväntade vinstpengar ska användas till?

Min Blogg-kollega, Andreas Höglund,  som driver bloggen Afterice.se har sedan en tid samarbetat med Bestbet.com och vad jag förstår låter han del av vinsten gå till sin egen förening - Vita Hästen.

Hur jag, GurkOlle, ska förhålla mig till alla de miljoner som lär strömma in genom mitt spelande står just nu skrivet i stjärnorna. Faktum är dock att bloggen Slagskott och Sargstuds är direkt kopplat till Västerås Ishockey. Man kan kort och gott säga att jag genom mitt skrivande lever i ett slags symbios med ishockeylaget. Utan laget skulle jag inte skriva, alls, troligen. Detta på gott och ont för alla inblandade parter.

Nu är det allom bekant att jag må ha vissa färdigheter men att oddsa och betta tillhör inte min starkaste disciplin mycket beroende på att jag är vän av överdrifter och vågade drag. En egenskap som inte alltid är till gagn när man ska lista ut vem som slår vem, när, hur, och varför. Mitt spelande har mer en dragning åt det impulsiva utan någon som helst komplexitet. Vi kan kalla det att jag spelar på känsla! På känsla och helt utan skyddsnät.

Fördelen med denna ordning är givetvis att jag på så sätt undviker de små och banala vinsterna och går direkt mot storkovan, den avgörande vinsten, utan omvägar, utan krusiduller. Att vinna några hundralappar här och en tusenlapp där tilltalar mig inte.

Så mina kära läsare. Här kommer då mitt första spel på Bestbet.com men förfasas icke! Trots mina torgförda tillkortakommanden inom spelbranschen har jag en - plan! Precis som "Sickan" i Jönssonligan. En plan som jag kommer följa till punkt och pricka.


Mitt första spel:



En satsad 10:a ger  6,115.10 tillbaka! Duger till att börja med...


PS! Går detta spel in kommer jag oavkortat sponsra Andreas Lindh med en kartong - Hårbalsam!

------------------------------
Uppdatering: Resultat 



- Vilken fadäs! Jag insåg inte att det var en delad omgång i SHL och endast match 1-3 spelades på kupongen.

Detta innebär att kupongen, spelet, är rökt redan nu. Blir till att snickra ihop en ny rad inför morgondagens omgång av hockeyallsvenskan! Ny insatser, nya vinstchanser..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar