3 februari 2014

Nu är det jämt...

[Källa]

Efter dagens match mellan Björklöven och Malmö IF är den haltande tabellen nästan i fas. Oskarshamn och Asplöven har en match mer spelad än övriga lag men i toppen är det rätt och riktigt.  Följde dagens match mellan Björklöven och Malmö via olika medier och fick intrycket av två lag som ville väldigt mycket men där orken inte riktigt räckte till. Nåja, för Malmös del blev utfallet väldigt positivt trots detta men rapporterna tydde på en ganska ensidig match. Löven försökte men hade varken riktig ork eller förmåga. Malmö kunde, i kraft av ett tidigt ledningsmål, spela snålt och disciplinerat. I matchens slutskede drabbades Malmö av en utvisning(puckout) och Löven chansade med sex mot fyra. Då gick det som det går för ett lag i motgång. Malmö kunde skicka in 2-0 och säkrade därmed tre poäng.

Detta innebar att Karlskoga, plötsligt, och mindre lustigt ramlade ned från direktplatserna till KS. Efter 42 omgångar tappade de sin plats i topp tre! Frågan är hur länge de accepterar att ligga under strecket?

Lite kuriosa. Här är lite tabellredovisning över säsongen fram till nu. Vet du hur många gånger vi bytt plats med Malmö denna säsong? 


Källa

Källa

Källa

Källa

Källa


Och det kanske mest anmärkningsvärda av allt under årets säsong. Kolla Björklövens placering omgång 25 och jämför med den aktuella nedan. Från denna omgång, 25, har Löven mäktat med att ta fyra(4) poäng ytterligare. Helt sanslöst! På sjutton(17) omgångar har de tagit fyra poäng....

Källa

Edit: Har korrigerat antal omgångar som Löven spelat sedan omgång 25! Var lite för trött när jag skrev inlägget, tydligen:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar