27 februari 2014

GurkOlle tippar kvällens matcher i SHL!Så var det dags igen. Idag spelas det tre matcher i SHL. Känns spontant som en rätt spännande omgång. 

På Hovet tar AIK emot Skellefteå och det kan bara sluta på ett sätt, tror alla. Men jag tror annorlunda. AIK måste hitta en vinnande trend, få med sig lite positiva vibbar inför kvalserien, och kommer därför sälja sig dyrt. Därför tror jag AIK kommer kämpa sig fram till ett - X!

Växjö har sitt på det torra och spelar bara av sina matcher inför slutspelet. Färjestad vill komma upp på plats sex i tabellen. Växjö är starka och gillar att ta poäng mot FBK. Upplagt för ett - X

Sist men inte minst har vi seriens märkligaste lag, LCH, som blandar och ger. Trots att kvalseriespöket är borta för Melins pojkar spelar de som - nötter! De möter ett MODO som vill behålla sin plats i tabellen. Upplagt även hör för - X

-------------


-------------

Insats: 10:-
Möjlig vinst: 660.90
Kvar i kassan: 2.930.00
Senaste spel: förlust 50:-

Nu kör vi.....

Om det blir vinst går 50% oavkortat till engångsrakhyvlar som kommer överlämnas till - Mattias Bromé!

Och så här gick det:
AIK hängde med i matchen mot Skellefteå bra länge. Hade 2-2 och chansen fanns. Då gasade Norrbottningarna och kraschade mitt tips. I Karlstad hade FBK läge att kvittera till 3-3 men Växjö ville annat. Däremot gjorde lagen i Örnsköldsvik som jag ville. De kryssade. Nåja, kommer nya chanser..

2 kommentarer:

  1. Fick dåligt samvete efter min rättning av #40 (är nämligen lite smålack över att våra unga, riktiga, VIK:are hunsas runt av ledningen).. Du gör ett grymt bra jobb GurkOlle, det är en fröjd att läsa din blogg!

    SvaraRadera