21 oktober 2011

Mora

Ja jösses! Mora hemma i kväll. Frågan är om Gulsvart kommer känna sig hemma? Misstänker att Mora, med tanke på sin tabellplacering och ganska usla form, kommer sätta allt på ett kort i kvällens match. Det blir säkert full fart framåt och ett försök att ta kommandot i matchen på samma sätt som Bofors gjorde.  Mora har allt att vinna och inget att förlora. Då är det värre för oss. Vi har allt att förlora. Speciellt med tanke på de svårigheter vi har med hemmaspelet. Här gäller det att komma ut till match med rätt inställning annars kan det bli uppförsbacke direkt.

Det ska bli intressant att se hur Waltin gör med målvaktsfrågan. Kommer Lasse Johansson få chansen mot sina forna lagkamrater eller får Sperrle fortsatt förtroende? En annan fråga bli hur Mikael Zettergren kommer lyckas i kvällens match. Får vi se rubriker i morgondagens VLT liknande "släkten är värst" där tidningen hyllar "Z" för sin insats med ett vinnande mål? Man kan alltid hoppas..

Av hävd har vi haft rysligt svårt för Mora de senaste säsongerna. Vore fett skönt om vi kunde vända på denna ordning. Mora är, när spelet fungerar, ett bra lag. Men just nu får vi nog gälla som favoriter trots vårt knaggliga hemmaspel.

Ser fram mot en match där Gulsvart äntligen får ut sin fulla potential även i en hemmamatch. Det är hemmapubliken verkligen värd...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar