4 oktober 2011

Hur har det gått - så långt?

Tänkte göra en kort-kort summering av serien efter sex ynka spelade omgångar. Flipp,Flopp eller som väntat! Så får det bli...


Tar lagen i någon slags ordning:

Almtuna: Som väntat.
- Alltid lika svårspelade. Har inte fått den utdelning som de förtjänat. Lite darrigt målvaktsspel. Niklas Anger den stora positiva överraskningen. Målkung!

Rögle: Flopp
- Har inte alls kommit igång som förväntat. Massor av skador i truppen ställer till det. Kommer bli bättre.

Malmö: Som väntat
- Övertygar inte i spelet men tar poäng. En egenskap man kommer långt med. Måste visa mer för att ta den förväntade direktplatsen till Kvalserien. När Klasen vaknar till får andra lag se upp!

Leksand: Som väntat
- Visade på försäsongen att laget inte är i balans. Finns massor av kvaliteter. Målvaktspelet bättre än väntat. Defensiven stark. Offensivt måste det bli mycket bättre för att vara med i racet om direktplatser till KS.

Västerås: Flipp
- Offensivt mycket vassare än förväntat. Fortsatt bra defensiv. Bra målvaktsspel. Lysande powerplay. Får spelare vara hela och friska samt att David Lundbohm och Mikael Zettergren kommer igång - då kan vi fortsätta vara med i toppen av tabellen. Lysande start för Broc Little..

Örebro: Som väntat
- Börjat med fem bortamatcher av sex spelade. Stabila utan att glänsa. Överraskande bra defensiv inklusive målvakter. När offensiven kommer igång är Örebro gjutna i topp tre. 

Oskarsham: Som väntat
- Gör sitt jobb. Stora och starka. Inga stjärnor som lyser men tillräckligt bra manskap för att ta en playoffplats.

Borås: Som väntat
- Precis så bleka som förväntat. Här måste mycket till för att de inte ska hamna i ingenmansland i serien. Allt för  få forwards med spets. En jämn, grå, laguppställning.

Sundsvall: Som väntat
- Lånelaget! Finns inte så mycket att säga. Kommer kunna kriga sig till poäng lite här och där när motståndarna har en dålig dag på jobbet. Allt annat än toksist i tabellen vore en skräll.

Tingsryd: Flopp
- Har trupp för bättre placering. Strular med spelare som kommer och går. Snart tränarbyte? Spelar jämt med de flesta andra lag men har inte haft förmågan till det lilla sista. Det som ger poäng. 

Bofors: Flipp
- Har överraskat med bättre spel än förväntat. Tagit tillräckligt med poäng för att orka hänga med i jakten på playoffplatser ännu ett tag.

Södertälje: Som väntat
- Upp och ned i spelet. Varvar bra insatser med rätt usla. Ungt lag som behöver fler omgångar på sig för att formas. Kommer finnas med i mitten av tabellen hela säsongen. Playoff klart rimligt.

Troja: Som väntat
- Får det jobbigt. Sprattlar till och tar oväntade segrar mot bra motstånd för att sedan klappa ihop i matcher de borde vinna. 

Mora: Som väntat
- Fart och fläkt, så länge orken finns. Ett lag som kan vinna mot alla och med lite flyt kommer vara med i kampen om topp tre.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar