28 oktober 2011

Allt är emot oss!

Örebroare?

Eländes elände och dubbel otur. Allt är emot oss. Stolpar, knän, domare, ribban, och snedstudsar i kortsargen. Dessutom illasinnade motståndare som utnyttjar våra misstag. Dubbelt jobbigt. Den dagen en domare verkligen blåser till vår fördel ska jag personligen donera mina matchkalsonger att hänga upp i ABB Arena. För visst är det så. Zebran är alltid en del av motståndarlaget. Deras sjätte utespelare, deras hemliga vapen. Troligen finns det några dolska släktband som inte redovisas i matchprogrammet. Här krävs lite undersökande journalistik. Varför har inte Uppdrag granskning slagit klorna i detta? Janne Josefsson - gör ditt jobb!

Själva står vi utanför denna typ av falskspel. Vi tror på att ärlighet vara längst. Att det goda samvetet är den bästa huvudkudden. Vi Gulsvarta supportrar måste vara de mest objektiva och förlåtande som finns i idrottssverige. Med högburet huvud tar vi med och motgång med samma upphöjda lugn. Vi uppskattar en seger likväl som en förlust då vår kärlek till laget står över prestationen på isen. Där har alla andra supportrar mycket att lära. För en ringa summa pengar kan jag själv tänka mig att leda några intensivkurser i ämnet. Bara att höra av sig. 

Om nu någon AIK:are skulle råka läsa detta inlägg så förväntar jag mig att han, eller hon, gör avkall på att alla hatar AIK, alla är emot AIK, alla vill AIK illa. Så är inte fallet. AIK:are har av tradition utsett sig själva till offer allt för länge. Det får vara slut på detta nu. Det är faktiskt vi, Gulsvart, som är det enda och sanna offret. Det är vi som ständigt utsätts för ränksmiderier, oförstående journalister, enögda domare och ondsinta motståndare. Jepp, så är det. ALLT HATAR OSS!

- För övrigt noterar jag att Bossefors inte lagt ned sina planer på att ställa till det för oss andra i årets serie. Jobbigt kan man tycka!

- Almtuna fick ingen boost av att sparka Bobo. Är de rökta nu? Är deras säsong körd? Fan trót! Rätt som det är får de fart på spelet och börjar djävlas med oss andra - de också.

- Och Rögle fortsätter att förlora. Och jag fortsätter att må bra. Begriper fortfarande inte varför jag är så negativ mot Ängelholms stolthet. Men det är inget som bekymrar mig. Rätt skönt att kunna tycka illa om något. Det är också en konst!

- Leksand är äckliga, på något sätt. Det gör tvärtom. Istället för att flänga runt och bjuda på gladhockey, som vanligt, ägnar de sig mest åt manövrera ut sina motståndare rent taktiskt. Vad är det för dumheter? Släpp handbromsen nu Leksand och kör som vanligt. Mycket trevligare när ni satsar på offensiven - och förlorar..

3 kommentarer:

 1. NäNä, det är vi som är bäst på allt, även att bli hatade!

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet. Skönt att se ditt allvarliga inlägg helt skrivet utan skadeglädje eller ironi:)
  Bara ren o skär sanning.

  SvaraRadera
 3. Nä, domarn tycker inte om era färger, han ser bara svart, ändra till dom vackra färgerna Blått & Vitt så blir det ändring på hans syn;0)

  Just nu spelar Leksand äckligt disciplinerat bakåt, men ibland släpper dom loss, powerplay har jag inga kommentarer på.

  SvaraRadera