17 oktober 2011

Klimatet hårdnar - Masugnen puttrar

Masugnen 


En liten reflektion jag gjort de senaste dagarna är att klimatet förändrats radikalt för oss Gulsvarta supportrar när vi besöker vissa forum. I takt med att vi fortsätter plocka poäng och vägrar släppa tätpositionen i tabellen tappar vi i popularitet på vissa forum. Där vi förr togs emot på att ganska hjärtligt sätt, med ett visst mått av överseende, har stämningen förändrats ganska radikalt. Man kan kort och gott säga att framgången har sitt pris. Nu uppfattas vi mest som stöddiga, kaxiga och dryga var än vi sätter ned vår fot. Varför kan man undra? Ska vi behöva be om ursäkt att vi är bäst - just nu? Tycker inte det. Men tydligen retar detta vissa supportrar från andra lag till den milda grad att de numera svarar på våra inlägg med sarkasmen, ironi, och tävlar i att förringa vår sportsliga framgång. 

Det tycker jag är - kul! Tänk att det är vi, Gulsvart, som berör så mycket just nu! Jag ser gärna att vi fortsätter och vinna ett tag till. Bara för att. Bara för att retas. Bara för att vi kan. Bara för att det är så himla roligt!

Vad är det då för forum som jag tänker mest på? Självklart Masugnen. Detta forum fyllt med självkritiska, objektiva, kunniga, allvetande, sympatiska, lyhörda, insiktsfulla och ödmjuka supportrar. Just nu älskar de verkligen oss! De tävlar att med adjektiv beskriva hur varje poäng vi erövrar är frukten av tur, dommarmisstag eller fullständigt usla motståndare...

Säger bara en sak till framgångstörstande masar: - Det är bara att ta rygg på oss Gurkor och försöka hanka er uppåt i tabellen. Lyckas ni med det är detta självklart frukten av ett bländande spel, lysande coachning och en fullständigt briljant spelartrupp!

Lyyyycka till!


1 kommentar:

  1. Gillade masugnen tidigare,men har sedan ca 6-10 månader tillbaka insett att det är precis som många andra supportrar från andra lag tidigare påpekat.
    Leksingar är dryga,avundsjuka och missunssamma typer som jag önskar allt illa inom hockeyn.Hoppas det går käpprätt åt helvete med denna patetiska förening

    SvaraRadera