26 december 2014

Dan före KHK!

Passade på att slinka in och betitta dagens isträning med Gulsvart. Dagen för match mot KHK. Som vanligt var det full fart, bra fokus, och bra stämning. Å andra sidan. Har man vunnit åtta raka matcher vore det sjuttsingen om inte stämningen vore god.

För den som undrar över framtida uppställningar i Gulsvart så tycks det lösa sig ganska enkelt. Oscar Steen går in på Conny Strömbergs position. Både i kedja och pp. Det var åtminstone de uppställningarna man nötte under dagens träning. En annan skillnad i powerplay(det som Conny spelade i) var att man nu testade med två backar istället för Marcus Söderqvist som ensam pointman. "Slangen" tar höger och Nick Angell vänster sida. Meningen är att Angell ska ersätta Williams med direktskott antar jag.

Angående Oscar Steen så ser han rapp och fin ut. Även om han har en "annorlunda stil" när han åker skridskor så går det undan rätt bra. Vad jag menar med "annorlunda" får ni själva försöka bedöma under matchen mot KHK:)

Enligt säker källa kommer Jonas Fransson få fortsatt förtroende kommande matcher. Man vill helt enkelt få igång Jonas ordentligt nu. 

..god fortsättning...

2 kommentarer: