23 december 2014

Bloggen önskar spelare God Jul...#3


En julhälsning till våra forwards.. (som inte redan är nämnda i tidigare inlägg om nyförvärv)


God JUL - Fredrik Johansson
Det finns spelare och det finns - spelare. Du är som den sistnämnde. Med det menar jag en spelare som man verkligen unnar sportslig framgång. Jag såg dig när du var som bäst, innan skadeeländet, och det jag ser nu gör mig så glad. Nu är du tillbaka, igen. Precis så bra som jag tyckte du var, innan. 

God JUL - Jeremy Williams
Vilket skott, vilken blick för spelet, vilken målgörare. Att se dig avlossa dina projektiler i powerplay är ren erotik, förbanne mig. Det är så vackert! Trots det känns det som om jag kan kräva lite mer av ditt spel. Några procent till. Kanske jag har fel, men, jag tror det finns mer att få ut av ditt spel. 
In English:
Which shot, which look for the game, which goal scorer. To see you fire off your projectiles in powerplay is pure eroticism, damnit! It is so beautiful! Nevertheless, it feels like I might require a bit more of your game. A few percent. Maybe I'm wrong, but I think there's more to get out of your game.

God JUL - Christopher Mastomäki
Talang är en gåva som måste vårdas ömt. Du har talang så det räcker och blir över.Tålamod är en egenskap nog så viktig som talang. Tillsammans kommer dessa två, talang och tålamod, bära dig fram till att bli en riktigt bra ishockeyspelare. Ge dig själv tid så kommer framgången som ett brev på posten....eller som ett SMS på mobilen! När jag ser dig på isen tänker jag på en viss - Dennis Rasmussen..

God JUL - Linus Svedlund
Du är inte stor, du är inte elak, du är inte gammal! Men du är en förbaskat mogen hockeyspelare trots din ringa längd och ålder. I dig känner jag igen andra spelare som representerat oss de senaste säsongerna. Tänker på Marcus Ljung, William Karlsson och Markus Kinisjärvi. Du har lite av allt. En kombo.

God JUL - Eddie Davidsson
Det du inte vet är att jag har träffat din pappa. Jo, så är det. Vid det första ispasset i Mimerhallen var din pappa på plats och jag fick en lång pratstund med honom. Du har gjort en spännande resa som hockeyspelare. En gång "ratad" i Gulsvart men nu tillbaka. Och så bra det har gått! Ditt spelsinne är något utöver det vanliga. Kanske läge nu att ta över efter den lirare som försvann?

God JUL - Mikael Frycklund
Jag vet inte om du vet det jag vet, men, det är fasligt vad din karriär påminner om en viss "Bulan´s". Det har gått upp, det har gått ned, fram och tillbaka. Knappast spikrakt, i alla fall. Men nu, äntligen, tycker jag mig se dig prestera på den höga nivå som jag visste fanns. Denna säsong tycks bli din säsong och ingen är gladare än jag...nåja, skulle vara din mor, då!

God JUL - Mathias Bromé
Säsongen vi gick upp i gamla elitserien hade vi en ettrig spelare i laget vid namn Eddie Eriksson. En fantastisk lirare på alla sätt. När du debuterade i A-laget fick jag vibbar av svunna tider. Det var som att se Eddie komma in på isen igen. Nu har du inte fått den fabulösa poängutdelning som kanske många förväntat sig, men, ingen kan ta ifrån dig ditt oerhörda slit. Nu väntar jag bara på att utdelningen ska komma, gärna under vårsäsongen...

God JUL - Dustin Johner
Redan under din tid i Djurgården var du en av mina favoriter. När du valde att skriva på hos oss blev jag oerhört glad. Du har inte gjort mig, eller någon annan, besviken. Du jobbar alltid hårt, kliver inte åt sidan, gör ditt jobb i varje match. Du är en av de nycklar som behövs för att vi ska nå vårat mål..
In English:
Already during your time in Djurgarden you were one of my favorites. When you chose to write on with us, I was extremely happy. You have not made me, or anyone else disappointed. You are always working hard, does not step aside, do your job in every match. You are one of the keys needed for us to reach our goal ..

God JUL - Broc Montpetit
Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: - Du är förmodligen den bäste "import" som spelat i Västerås som inte gör poäng! Men, jag är inte orolig. Du gör så otroligt mycket nytta genom ditt hårda arbete, din fina skridskoåkning, i match efter match. Om du fortsätter kommer du göra fler mål och samla mer poäng..
In English:
I've said it before but I'll say it again: - You are probably the best "import" that played in Västerås who do not score! But, I'm not worried. You do so much benefit through your hard work, the fine skating, in game after game. If you continue, you will score more goals and collect more points ..... now I need some more...beer 

2 kommentarer:

  1. Fina hälsningar, men är inte någon glömd?

    SvaraRadera
  2. Det är det säkert, men då skyller jag på Jul-ölen!

    SvaraRadera