20 december 2014

Sista träningen före jul..Som den inbilske och obotligt nyfikne supporter jag är tog jag mig självklart ned till ABB Arena under förmiddagen för att njuta av den sista träningen med grabbarna inför en längre tids träningsuppehåll.

Dagens övning bestod i någon form av utmaning där spelarna delats upp i svart och vitt. De spelade 30-sekunders-byten fem mot fem, fyra mot fyra, för att avsluta med spel tre mot tre. Mitt i allt fick lagen lägga några straffar var. Stefan Gråhns briljerade(!) genom att lura skjortan av Bjurö

Jonte Berg var för dagen klädd i vitt och briljerade storligen med flera fina avslut som grundlurade Jonas Fransson. Detta till övriga spelares stora förtjusning. Åtminstone de som spelade med det vita laget.

Oscar Steen gick för fullt under dagens pass. Det såg inte alls dumt ut. Syntes inte ha några som helst problem att hänga med i tempot på isen. Var precis så där lagom smart med pucken som jag förväntat mig. 

Det lag som förlorade fick som straff skrinna tio varv runt isen, extra! Det svarta laget var med andra ord rätt möra i påkarna när Martin Filander äntligen blåste av dagens träning.

Trots att det var en lekfull atmosfär under dagens träning ställdes stora krav på alla spelare. Ingen fick fuska det minsta lilla. Full fart och fullt fokus. Om inte detta följdes fick den spelare som syndade en varning. 

Mitt intryck av träningen blev väldigt positiv. Truppen utstrålar harmoni och spelarna presterade verkligen på maxnivå. 

Tack för det..

3 kommentarer:

  1. Tack för din rapport. Låter som laget är intakt.

    SvaraRadera
  2. Var Williams med ?

    SvaraRadera
  3. Ingen Williams, han har rest iväg för att fira jul...

    SvaraRadera