14 november 2011

Västerås - Almtuna

Måste villigt erkänna att jag inte känner något speciellt inför dagens match mot AIS. Med tanke på den senaste tidens framträdanden på hemmaplan är man fortfarande väldigt osäker på vad som ska ske. Visst vann vi hemma mot Malmö senast men törs man ta den segern som en intäkt för att förbannelsen nu är bruten? Tror knappast det. Förväntar mig ännu en krystad föreställning där våra Gulsvarta hjältar får slita arslet av sig för minsta medgång.

Lyckligtvis möter vi nu ett lag som är i ännu sämre form av vi själva. Sedan Bobo fick lämna skutan har AIS orkat med en(1) seger! Det imponerar inte speciellt mycket på mig. Visserligen gjorde de heroisk insats hemma mot Örebro och förlorade endast med uddamålet så visst kan de sprattla till fortfarande.

Man kan även undra huruvida Broc Little har krafter att spela kvällens match - om han nu ska spela? Kommer William Karlsson vara sliten efter tuffa matcher med J20-landslaget?

Självklart vill man tro och hoppas på det bästa men med tanke på hur det sett ut med hemmaspelet denna säsong finns en del tvivel fortfarande kvar. Gulsvart har mer att bevisa innan man känner sig säker på poäng i hemmahallen.

Kommer Daniel Sperrle tillbaka i kassen eller kommer Waltin låta Lars Johansson få en match till?

Man får hoppas på att Mikael Zettergren vill göra fler mål....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar