21 november 2011

Sundsvall - Västerås 2-7

En säker seger. Bra så! Inte så mycket att orda om. Har vi ambitionen att strida om den tredje direktplatsen så var denna match bara en parentes, en hållplats på vägen, och det gäller att direkt flytta fokus till onsdagen. Då vankas en knepigare motståndare.

Skönt att Broc Little fick lite utdelning igen. Kanske han hittar tillbaka till det poängstim han var i tidigare. Det behöver laget. 

- "Z" gjorde mål!

Mora borta på onsdag blir en helt annan nöt att knäcka. Kanske vi kan rucka på Moraspöket nu. Det skulle vara på sin plats. Idag fick de pisk av Örebro vilket innebär att de säkert kommer ut tokladdade mot oss. Då gäller det att vara beredda på anstormningen. Kanske läge för Mikael "Z" Zettergren att visa upp sig ordentligt för sin gamla hemmapublik. Det skulle smaka fågel..

SSK gjorde en heroisk insats idag mot Malmö och vann ganska enkelt. Malmö framstår allt mer som ett mysterium denna säsong. När ska laget vakna - på riktigt?

- Har Sperrle hittat tillbaka till "zonen" nu och blir den matchvinnare som vi måste ha? Utan en målvakt som kan stänga till då och då har vi inte med toppstriden att göra.

- För övrigt är det ett jädra liv i Masugnen igen. När ska de lära sig att ta en förlust utan att huvuden ska rulla varje gång? 

2 kommentarer:

  1. Leksing

    I masugnen lär vi oss aldrig att ta en torsk ! Oavsett trupp och motståndarlag :) Och så ska det va !

    SvaraRadera
  2. Leksing// Det är alltid lika roligt att följa debatten på olika forum. På Masugnen är det inte långt mellan succé eller fiasko:)

    SvaraRadera